Vefalı üstadımıza (Hüseyin abi) geçmiş olsun ziyareti için Çanakkale'ye gittim.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
13,930
394,559
Vefalı-Hüseyin abimiz-ÜSTADIMIZ geçmiş olsun ziyaret için Çanakkaleye gitdim.

Hastalanmanın elbette güzel bir yanı yoktur fakat sağlık sorunları yaşadığınızda tedaviyi hızlandıran en önemli nüans iyi dilekleriyle,
içten temennileriyle
sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı isteyen sevdiklerinizin varlığıdır.

Sağlıkla ilgili sorunlar insan bünyesini ve duygularını herzamankinden daha fazla kırılgan yapar.
Sevdiklerinizin varlığına, yanınızda olmasına daha çok ihtiyaç duyarsınız.
Onların şevkatli ziyaretleri, zahmet edişleri fiziken ve ruhen yorulmuş benliğiniz için görünmez bir itici güç gibidir.
Telefonunuza gelen basit bir "geçmiş olsun" mesajı bile şevkat açlığı hisseden bünyeniz için büyük bir motivasyon yaratır.

Basit bir empati yaptığınızda bunları siz de hissedebiliyorsanız,
sağlık sorunu yaşayan sevdiklerinize bir geçmiş olsun mesajını çok görmeyin.
Göndereceğiniz mis kokulu bir demet çiçek yanında
içten bir geçmiş olsun dileği sevdiklerinizin sandığınızdan çok daha fazla mutlu edecektir.

Yürekte sevgi olunca her şey atlatılır.
Sakın bir daha hastalanıp bizi sensiz bırakma.

Geçmişden gelecege ölümsüz eserler veren,
Çizgi Diyarının adsız kahramanlarından,
sevgimiz ve saygımiz sonsuz olan,
Vefalı-Hüseyin abimiz-ÜSTADIMIZ,
seni karşılıksız seviyoruz.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,815
Öncelikle vefalı üstada tekrar geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim. Ayrıca size de vefalı üstadımıza olan vefanızdan dolayı teşekkür eder, size de sağlık ve uzun ömür dilerim. Sağ olun var olun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,209
38,278
İstanbul
Hüseyin abimizi daha sağlıklı görmek hepimizi sevindirdi. Murtaza üstadım gibi ziyaretine gidemesem de en azından sesini duyabilmek bir teselli oldu. Arayı çok fazla açtığımızın farkındayım. Yakında (havalar biraz ısınınca) bir organizasyon yaparak görüşebileceğimizi umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun abi.

Murtaza üstadım, sana da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir vefa örneği gösterdin. Bu tür durumlardaki duyarlılığın çok kıymetli.

Her ikinizi de sevgiyle selamlıyorum.

İnanna Salome

Aktif Üye
4 Eki 2023
282
1,870
Sayın Vefalı üstada geçmiş olsun dileklerimi iletirken sayın Murtaza üstada da örnek dostluğu için teşekkür ediyorum. Hem diyarın iki çok değerli üyesini hoş sohbet ederken görmek, hem de iki güzel insanın dostluğunun sıcaklığını hissetmek ruhlarımıza güzellik kattı.
Sağlıkla, nice güzel günler diliyorum.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,654
13,674
Bu güzel dostluk sevgisi insana umulmadık büyük bir güç verir. Hüseyin Abiye Sevgili üstad Vefalı dostumuza acil şifalar dilerim. Tez zamanda sevdikleri ile birlikte olmasını Allahtan niyaz ederim. Bu Murtaza üstadımın bu ince nazik ziyareti için kendisine de teşekkür ederim. İyi ki bu güzel dostluklar var. Daim olmasını dilerim. Sevgi ve Saygılarımla.

20 Mar 2018
118
585

Hastalanmanın elbette güzel bir yanı yoktur fakat sağlık sorunları yaşadığınızda tedaviyi hızlandıran en önemli nüans iyi dilekleriyle,
içten temennileriyle

Sağlıkla ilgili sorunlar insan bünyesini ve duygularını herzamankinden daha fazla kırılgan yapar.
Onların şevkatli ziyaretleri, zahmet edişleri fiziken ve ruhen yorulmuş benliğiniz için görünmez bir itici güç gibidir.
Telefonunuza gelen basit bir "geçmiş olsun" mesajı bile şevkat açlığı hisseden bünyeniz için büyük bir motivasyon yaratır.

içten bir geçmiş olsun dileği sevdiklerinizin sandığınızdan çok daha fazla mutlu edecektir.

Sevgili Hüseyin abiye geçmiş olsun sağlığına çok çabuk kavuşmasını diliyorum

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,225
45,574
@murtaza5 Üstat, bir kaç yokum dediğinizde sorununuz var diye düşündüm ama bügun mesajısnızı görünce hem Sizin hem de Hüseyin Üstat adına çok sevindim. Gerçekten merak ediyordum durumunu çünkü geçmişte yaşadığı sorunlar, hele de kalp sorunu nedeniyle çok endişeliydim.İşinizi gücünüzü bırakıp, ziyaret etmeniz harika bir olay. Çok teşekkür ederiz.

Dilerim @veafalı üstat kısa sürede aramıza döner.

Büyük geçmiş olsun.

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,502
43,351
İzmir
Üstad Vefalı'ya büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, iki değerli üstadı
çok sevdiğim Çanakkale'nin simgesi Şakirin Yeri'nde görmekten ayrıca
mutlu olduğumu belirtiyorum. Umarım bir gün orada, hep birlikte Vefalı
üstadın ziyaretine gidip çayını içeriz.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
303
1,469
Maşallah Hüseyin Abi oldukça sağlıklı görünüyorsunuz. Sizi böyle görünce çok mutlu oldum. Siz Vefalı'sınız ama Murtaza Abimiz de sizin kadar Vefalı'ymış. İki Vefalı çok güzel bir fotoğraf çekilmişsiniz. Hastalandığınızda şehir değiştirip ziyaretinize gelecek dostlarınız varsa çok seviliyorsunuz demektir. En kısa sürede sağlığınızı tamamen geri kazanmanızı dilerim. Bu mübarek günde bir dua da sizin için edeceğim.

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
717
1,780
bende geçmiş olsun diliyorum, umarım kısa sürede sağlığına kavuşur ,yaptığı tex paylaşımları içinde tekrar teşekkür ediyorum

içten temennileriyle

Rahatsızlığına çok üzüldüm. . En kısa Zamanda Sağlığına Kavuşması Dileğiyle Acil Şifalar Diliyorum :(

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,304
81,423
hiçbiryerde :)
Adeta bir ders gibi yazdıkların Murtaza üstadım,
gittikçe daha garipleşen dünyamızda adeta bizi
kendimize getiren sözler, çok etkilendim, gurur
duydum bu uyarılar için, var ol sevgili Ağabey.
Vefalı üstadımızı böyle güzel bir günde güzel
bir şekilde görmek beni de herkes gibi mutlu etti.
Umarım yine böyle güzel bir günde Diyar dostları
olarak toplanırız en kısa zamanda. İki güzel insana
selamlar, saygı ve sevgiler.