VAMPİRELLA-Warren Publishing (Tam Seri)

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,332
riFoPQ.jpeg

Bir hayalim daha gerçekleşti. VAMPİRELLA (Warren Publishing) tüm sayılarıyla sizinle. Ama sadece online okumanız için.

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,298
144,644
Çok teşekkürler. Sanırım 1 ve 7 nci sayılar diğer paylaşımınızdan. Birde 10 ncu sayıyı bulamadım. Diğerlerini hem okuyorum hemde tek tek kayıt ediyorum.

Bitince sanırım Vampiralla Serisi 112 adet olacak 1 adet extra ve başlangıç sayısıyla 114 adet.

Her şey gönlünüzce olsun.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,360
5,659
Evet, başlıkta Tam Seri yazıyor, ama blogda 2-3-4-5-6-7 ve 10'un olmamasının bir anlamı var mı? (Bir de 1 aslında 46'ymış sanırım.)
Bunlar başka bir yerde mi, yoksa başka bir nedenden dolayı mı seri dışı kalıyorlar?

Teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,298
144,644
Evet, başlıkta Tam Seri yazıyor, ama blogda 2-3-4-5-6-7 ve 10'un olmamasının bir anlamı var mı? (Bir de 1 aslında 46'ymış sanırım.)
Bunlar başka bir yerde mi, yoksa başka bir nedenden dolayı mı seri dışı kalıyorlar?

Teşekkürler.

1-7 ve 10 numaraları bilemiyorum.

Aslında 1 başlangıç devamıda 46 ncı sayıda.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
702
20,332

1-7 ve 10 numaraları bilemiyorum.

Aslında 1 başlangıç devamıda 46 ncı sayıda.

Bu serinin orijinal sayılarını indirdiğinizde ilk sayılarda Vampirella'nın sadece bazı maceraları sunmak için hosteslik yaptığını, bazı sayılarda eski maceraların tekrarlandığını (ki bunlara özel sayı da dahil) görürsünüz. Olmayan şeyi balonlamam imkansız ve tekrarlananlarla da zaman harcamanın yerine şu ve şu sayılarda yayınlanan sayıların tekrarı diye not düştüğüm açıkça görülmektedir.
Evet birinci sayı diye koyduğum macera sayı 46'da yayınlanan Vampirella orijindir. Okuduğunuzda bunun başlangıç için uygun olduğunu göreceksiniz. Ve yanlış hatırlamıyorsam 46. sayıda yayınlanan ikinci macerayla birlikte bunu dip not ile açıkladım. Sözün kısası bana göre bu seriyi tam olarak bitirdim. Siz ne düşünürseniz düşünün. Bitti mi, bitmedi mi? Şu sayılar nerede falan filan derken Bence bitmiştir... NOKTA.

Son düzenleme:

cbayarslan

Yeni Üye
22 Mar 2010
7
10
Sayın esatr elinize emeğinize sağlık, teşekkür ederim, ancak ben sayıları indiremedim(muhtemelen benim beceriksizliğimden:)) nasıl indirebilirim acaba?

savok

Admin
30 Eki 2009
20,031
86,885
Kasımpaşa
... Siz ne düşünürseniz düşünün. Bitti mi, bitmedi mi? Şu sayılar nerede falan filan derken Bence bitmiştir... NOKTA.

Sayın esattr, Çizgi Diyarı başka forumlara benzemez, burada saygı, sevgi ve hoşgörü temel kuralımız.
Bunun yanında üslup da çok önemli. Herhangi bir konuda saygı sınırları çerçevesinde tarafımıza bir soru iletildiğinde mümkün olduğu kadar cevap vermeye çalıştığımız gibi verdiğimiz cevapların da insanları kırmamasına özen göstermekteyiz.
Kitap paylaşmak, çeviri balonlama yapmak bunları yapmayan üyeler üzerinde herhangi bir hak doğurmaz.
Yapan arkadaşlar da diğerlerinden imtiyazlı değildir. Burada herkes eşittir.
Son günlerde yaptığınız paylaşımlar içerisinde yaptığınız yorumlar kırıcı olmaktadır.
Bu üslup tarafımızdan hoşnutlukla karşılanmamaktadır.
Ayrıca Onursal üyesi olduğunuz bir forumda bu şekilde mesajlar yazmanızın da uygun olmadığı ortadadır.
Bu üslubu terketmeniz ve buna özen göstermeniz ricamızdır.

Not: Bu konu polemiğe açık değildir. Bu konuda başkaca mesaj yazılmaması ricamızdır.