sarkomer
Yönetici
- 18 Ağu 2009
- 13,336
- 303,299
Forumda ilk herhalde...
Sayın "Bakunin" şahsında tüm sevenlerine saygılarımla...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sevgili Serdar ağabey öncelikle hoş geldiniz. Başınız sağ olsun, Allah sevgili babanızın mekanını cennet eylesin ve de kıymetli teyzemize de acil şifalar versin. Sizleri burada görmek biraz burukluk içinde olsa da güzel bir duygu, umarım dilediğiniz gibi tüm dertleriniz en kısa sürede son bulur ve en büyük arzunuz olan dergilere, kitaplara ve mecmualara kavuşursunuz. Sevgi ve saygılarımla kalın sağlıcakla..Sayın sarkomer, uzun bir süredir önce babamın sağlık sorunları, sonrasında ölümü, peşinden annemin Alzheimer olması ve onunla uğraşmam, yanında baba ve anne tarafından kardeşleriyle ortak olan yerler ile ilgili davalar için avukat bulma ve onları da yola koyma ve bunlar gibi daha başka sorunlar sebebiyle çok sıkıntılı ve keyifsiz bir 4 yıl geçirdim. Bu yüzden bu nadide sitemize yeterince zaman ve dikkat veremedim. Ama tüm üyelere ve başta siz olmak üzere paylaşım yapan tüm dostlara verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. Şu an annem hala hasta, davalardan biri bu yıl sonunda sorun çıkmazsa bitecek ve umudum bir satış ve para gelmesi. Yolun ucunda mini bir ışık var gibi, tüm dertler bittikten sonra iyi bir arşiv yapıp hepsini tek tek okumak en büyük arzum. Başta yöneticiler olmak üzere hepinize saygı ve selamlar ediyorum. Tekrar emek veren tüm üyelere teşekkürler. Saygılar.