uyku gelmeyince

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
77
550
jygdcR.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
77
550
Forum kuralları hakkında ki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sevgili yöneticimiz.Çok faydalı oldu.
(resim ekle butonu)

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
492
7,469
Evren
Çizgileriniz güzel. Örgülü saçlı olan adamın ellerine dikkat etmesem gövdesinin sağ yöne doğru olduğunu düşünürdüm, orada tam olarak tanımlayamadığım bir şey var. Belki göğsü biraz daha şişkin olabilirdi, elbisesinin önünle düğmeler olabilirdi ya da başı o kadar çevrilmeyebilirdi. Umarım anlatabilmişimdir. Çalışmaya devam :cool:

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,008
5,038
Etkileyici bir çizim tarzı, ya da oldukça etkilendiğim bir çizim tarzı. Belki çinlinin gömleğinde, ön tarafının arkaya dönüşünü gösteren kıvrımlar olabilirdi. Çinlinin saldırı şiddeti ve baltalı kol boyu düşünülürse Karson'un o mesafede böyle bir saldırıyı çiziksiz atlatması düşünülemez. Tex ile Karson'un şapkaları biraz fazlaca -buruna kadar- inik, saldırıyı geç farketmelerinin sebebi bu olabilir.
Ben çizimlerinizi çok beğeniyorum, yenilerini bekliyorum, ellerinize sağlık.

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
77
550
Sevgili Logic, Sevgili Balkatan değerlendirmeleriniz çok yapıcı. 30 yıl sonra Çizgi Diyarı beni yeniden bu dünyanın içine attı. Geçen uzun yıllar el ve bilek esnekliğimi yok etmiş. Şimdilik yeniden estetik çizgiler için esnemeye çalışıyorum.
Bu çalışma bildiğiniz gibi alıntıdır. Orjinalinde hatalar çok daha fazla.
ör: Gece vakti kahramanlarımız şapka takmışlar.
Ön planda ki Çinlinin baltayı savurmasında kolu baltayla birlikte yukarıda. Bu kol ve baltanın ağırlığı hareketle birlikte düşünüldüğünde kolun yukarda kalması çok zor.
Çizerken üstad çizerlere saygımı bozmadan bu hataları naçizane düzeltmeye çalışırken ben de hata yapıyorum.
Bazı maceralar basıma yetiştirilmek için ekip halinde hızlı çizildiklerinden bu tür hataları normal görüyoruz.
Çizgilerimi ciddiye aldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...🤗

Son düzenleme: