Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üyelerimizden Sevgili Hayriflix herkesten dua bekliyor..
Sağlığına en kısa zamanda, hayat kaliteni hiç etkilemeyecek şekilde kavuşman için duacıyız Hayriflix. Sana moralini hep yüksek tutmanı salık veriyorum. Kalplerimiz seninle. Bu hastalığı yenecek ve tekrar aramızda olacaksın.
Acil şifalar diliyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum. Eskisinden de daha sağlıklı olacağınıza inanarak ruhen yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Dualarımız sizinle...
Sevgili "Hayriflix" dostum. Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Benim acemi paylaşımlarıma ilk teşekkür eden arkadaşım. En yakın zamanda yine teşekkürlerini bekliyor olacağız. Sevgi ve saygılar.
Büyük geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Dualarımız sizinle sayın Hayriflix. İnşallah bir an önce aramıza sağlıklı, sıhhatli bir şekilde geri dönersiniz. Allah yardımcınız olsun.
Hayriflix arkadaşımıza çok acil şifalar diliyorum. Ben yeniden burada görüşeceğimizden eminim... İnşallah en kısa zamanda iyileşecek ve yine aramızda olacak... Kendisinin hayırlı ve başarılı bir operasyon geçirmesini dilerim...