USTURA KEMAL renkli bir macerayı hak ediyordu

camozu

Onursal Üye
12 May 2014
181
3,471
11.jpg

Ustura Kemal renkli olarak yayınlandı mı bilmiyorum ama bence baştan başa renkli bir macerayı hak ediyordu.. "Şeref Sözü" macerasının renklendirmesi nerdeyse bitti. çok yakında geliyor

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,303
144,391
Harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık.

Renklisi varsa bile harika bir iş çıkartmışsınız.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,525
13,190
Güzel bir haber zahmetli bir uğraş bu boşluğu hisseden gönlünüze sağlık üstadım eline yüreğine sağlık kolaylıklar dilerim.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,458
9,334
Düşünmüş olmanız bile güzel üstadım.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,360
77,844
Karagümrük
Vatansever bir Üsküdar kabadayısının mükemmel bir şekilde renklendirilmiş macerasını okuyabilmek büyük bir ayrıcalıktır. Teşekkür ederim.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,357
8,091
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Keşke böyle çalışmalar daha çok olsa. Aklıma '' Çanakkale Destanı '' çizgi roman serisi dahil , bu konuda yapılmış çalışmalar geldi. İslam Tarihi , Osmanlı Tarihi konularının yanısıra Kurtuluş Savaşı ya da yakın tarihimiz çizgi romanlarının sayıca hak ettiği seviyede olmadığını düşünenlerdenim. Bu açıdan belgesel nitelikli , özellikle '' biyografi '' konulu Fransız çizgi romanlarını kıskanmamak elde değil diye düşünüyorum. Neredeyse her an ; tarihi olay , bilim adamı , sanat adamı , siyaset adamı vs. konularını , gerçek belgelerden yola çıkarak işlemeye devam ediyorlar. Gitgide , hem nitelik hem de nicelik açısından zayıfladığını düşündüğüm çizgi roman mecramız , umarım eski kudretli günlerinin de üzerine çıkar, '' Ustura Kemal '' gibi nitelikli yayınların arttığını görürüz.