Ümit Deniz - Murat Davman Yalvarırım Yetişin (1959)

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
879
jf7B2Y.gif

Ümit Deniz

Yalvarırım Yetişin
Türkiye Yayınevi,1959
Karakter : Murat Davman

Yalvarırım Yetişin, Murat Davman serisinin ikinci büyük eseridir. Bu roman telefonla Murat'tan imdat isteyen bir genç kadının korkunç feryadıyle başlar ve ondan sonra hadiseler akıllara durgunluk verecek bir süratle inkişaf eder. (...)

(Arka Kapak)

Format...Pdf( 6.70 MB)

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,856
3,040
Olağanüstü bir günde iki tane ÜMİT DENİZ romanı . Harika bir gün. TEŞEKKÜRLER.

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
879
Sevgili Akyıldız,büyük bir aksilik olmassa bu seriyi burada tamamlamak istiyorum.Tamamını internette hiçbir yerde birarada bulamayacağınıza eminim.
Hatta,dünden beri yayınladığım ilk 2 Murat Davman macerasının internette ilk defa bu forumda yayınlandığına inanabilirsiniz.

Elimde mevcut tüm Murat Davman romanları dökümü şunlar;

1)Ölüm Perdesi
2)Yalvarırım Yetişin
3)Sessiz harp
4)Yakut Gözlü Kedi
5)Kanlı Kolyeler
6)Azrailin Habercisi
7)Gece Gelen Ölü
8)Casuslar Savaşı
9)İstanbul Tehlikede
10)2 Kere 2 Eder 12
11)Tanrının Gözyaşları

Galiba tüm Murat Davman romanları bu kadar.Ama herhangi bir eksiklik varsa,vede burada bildirilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,014
25,280
Kıbrıs
Bende olanlar da bu 11 adet 4youoo7 dostum.Polisiye com Ümit Deniz'in
başka romanlarını da sıralıyor ama onlar Murat Davman değiller yanılmıyorsam.Günün Kitapları-Türkiye Yayınevi olarak bu kitaplar tek
baskı yapmışlar.Toplu olarak hiçbir sahafta da bulunabileceklerini sanmıyorum.Kıymetini bilenlere bayağı değerli bir seri.

ayhanhocha

Kıdemli Üye
26 Ağu 2010
127
135
Ankara
Sevgili üstadım ellerine sağlık.

Eline emeğine sağlık ve ASPAVA.

Bu günlerde sadece pideci markası olarak kullanılan aspava rahmetli Ümit Deniz'in Murat Davman aracılığıyla literatürümüze kattığı bir sözcüktür.

Allah Sağlık Para Aşk Versin Amin sözcüklerinin baş harflerinden oluşturulmuştur.

Bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,042
87,416
Kasımpaşa
Beğeni ile takip ediyorum sevgili 4you007...
Eğer taramayı siz yapıyorsanız ve yolun başındayken sizden bir ricam olacak...
Bu kitapları da çizgi roman tarar gibi renkli tarayıp ham şekli ile paylaşabilir misiniz?
Kitap ön ve arka kapaklarını, baskı yılını ve yayınevi bilgilerini de hatta boş sayfaları bile görmek çok güzel olurdu..
Yine de çok teşekkürler...
Saygılarımla!..

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,891
5,391

Sayın 4you007 ;

Senin polisiye roman konusunda ( Film ve özellikle Nostaljik Türk Filmleri konusunda da ) bir numara olduğunu biliyorum ( orada da sitedaştık ).

Sayın Savok yazdığına göre daha önce dilimin ucuna gelip te yazmaktan kaçındığım dileğimi ben de artık yazabilirim. Ne olursun , kapaklarını da ekle.

Hatta indiremediğim ama senin sunduğun "Polisiye dizileri" de buraya aktarman gerekiyor artık. Ne dersin ?

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.