Ümit Deniz-Murat Davman-Gece Gelen Ölü (1964)

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
865
rYRu6F.jpg

Ümit Deniz'in yarattığı yerli Mayk Hammer "Murat Davman" maceralarına güzel bir örnek.

Gece Gelen Ölü (1964) romanında Necmi, Murat Davman'ı konağa musallat olan bir hayaleti araştırmak üzere
evine davet eder. Necmi'nin iddiasına göre hayalet, kız kardeşi Yonca ve annesi başta olmak üzere bayanların odalarına girerek
onları korkutmaya çalışmaktadır.
İddiaları araştıran Murat Davman, konakta bulunduğu süre içinde ilginç olaylara tanık olur.

Format...Pdf (4.54 MB)

Moderatör tarafında düzenlendi:

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,013
25,190
Kıbrıs
Yeni kuşaktan Ümit Deniz veya Murat Davman'ı bilen var mı merak ediyorum?Gençliğimde severek okuduğum ve hala daha kütüphanemde özenle sakladığım romanları benim için çok değerlidirler.Yakut Gözlü Kedi,
Ölüm Perdesi,Casuslar Savaşı,İki Kere İki Eder Oniki,Tanrının Gözyaşları
ve diğerleri.Keşke bir yayınevi çıksa da Ümit Deniz'in bu güzel romanlarını
yeniden yayınlasa.Bana Murat Davman'ı hatırlattığın için teşekkürler 4you
007 dostum...

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,891
5,389
Sayın 4you007 ;

Başka sitelerden beri takipçinizim ve sunduklarınızın hayranıyım.

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.

( *Not : Sayın fındıkfındık Ümit Deniz elbette ki senaristlik yapmıştı. Ama asıl adını sinema dünyasında da yarattığı "Murat Davman" nın maceralarının filme aktarılması ile kavuşmuştur. )

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
865
Sevgili arkadaşlar,sizlere çok komik geleceğine vede güleceğinize eminim ama ne yapayım hakikat hakikattir.Çok yakın zamana kadar bu forumda sadece çizgi roman ve mecmua paylaşımı yapıldığını zannetmekteydim.Hatta içinizden bir arkadaşımıza burada e-kitap paylaşımı yapılırmı diye sorduğumu vede cevap alamayınca da belliki yapılmıyor diye düşündüğümü çok iyi hatırlıyorum.
Yoksa paylaşımı neredeyse bir hayat felsefesi yapmış biri olarak,sadece bir forumda yaptığım paylaşımlarımı bu güzel forumda da yapardım.
Ama madem bunlar buradada oluyormuş artık inşallah bundan böyle burada da paylaşımlarıma hız vereceğime inanabilirsiniz.

ayhanhocha

Kıdemli Üye
26 Ağu 2010
127
135
Ankara
Sevgili arkadaşlar,sizlere çok komik geleceğine vede güleceğinize eminim ama ne yapayım hakikat hakikattir.Çok yakın zamana kadar bu forumda sadece çizgi roman ve mecmua paylaşımı yapıldığını zannetmekteydim.Hatta içinizden bir arkadaşımıza burada e-kitap paylaşımı yapılırmı diye sorduğumu vede cevap alamayınca da belliki yapılmıyor diye düşündüğümü çok iyi hatırlıyorum.
Yoksa paylaşımı neredeyse bir hayat felsefesi yapmış biri olarak,sadece bir forumda yaptığım paylaşımlarımı bu güzel forumda da yapardım.
Ama madem bunlar buradada oluyormuş artık inşallah bundan böyle burada da paylaşımlarıma hız vereceğime inanabilirsiniz.

Sevgili üstadım eline emeğine sağlık.
Ve de ASPAVA....

Jim.

Not: Doktor Sallaso nereye gitti?

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
697
5,797
istanbul
ellerinizesağlık. epeydir bu kısımlara uğramıyordum. nadas bayaa işe yaramış. muhteşem paylaşımlar var. fakat ben bu yandex şeyinden indirmeyi bi türlü beceremedim. bütün basılabilecek yerlere bastım olmuyor. şunun ya yolunu öğretin ya da emektar media ablaya da atıverin sevabına.

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
865
Sayın gurcansarı,linke tıkladığınızda karşınıza gelen sayfadaki sağ tarafta bulunan indir kısmını tıkladığınızda çok rahat olarak bilgisayarınıza indiğini göreceksiniz.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
697
5,797
istanbul
Sayın gurcansarı,linke tıkladığınızda karşınıza gelen sayfadaki sağ tarafta bulunan indir kısmını tıkladığınızda çok rahat olarak bilgisayarınıza indiğini göreceksiniz.

sanırım benim ayarlarda bir sorun var ve ben nasıl çözeceğimi hiç bilemiyorum fakat dediğinizi uyguladığımda ( ki daha önce de yapmış sonra mesajı yazmıştım ) hiçbir şey olmuyor.
neyse sağlık olsun. gene de ellerinize sağlık.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,424
82,853
hiçbiryerde :)
Yandex ile ilgili "sorun"a cevap veremem ama hakkımı alttaki soruda kullanayım:
Kıt kaynakların sınırsız ihtiyaçlara dağılımına ekonomi deniyor,
peki sınırsız bilginin kıt beyinlilere bir türlü dağıtılamamasına ne deniyor??
"Ekonominin sonucu" denir sanırım:)

Teşekkürler Hones.