Ümit Deniz - Murat Davman Casuslar Savaşı (1966)

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
865
xF1N2O.png

KgCWiw.png

Ümit Deniz

Deniz Yayınları,1966
Karakter ; Murat Davman

Format...Pdf(5,6 MB)

Moderatör tarafında düzenlendi:

4you007

Kıdemli Üye
10 Eki 2012
131
865
Murat Davman romanlarındaki kapakların yayınlanan romanda yer almaması konusuna açıklık getirmek istiyorum.Beni tanıyanlar iyi bilir,mutlaka romandaki kapak yayındada yer alır.Ama romanda kapak varsa tabii.
Ben Murat Davman serisinin tamamını yayınlamaya karar verdiğimde bu romanların çoğu kütüphanemde mevcut değildi.Mevcut olanlar bugün yayınladığım gibi kapaklı olarak yayında yer almıştır.
Eksik Murat Davman romanları muhtelif sahaf dükkanları dolaşılarak elde edilmiştir.Onlarında çoğunda dış kapak yoktu.Doğrusuda bulma şansım yok denecek kadar azdı.Bu sebebten bulduğum romanları kapak konusuna takılmadan kütüphaneme dahil ettim.
Tanıtımda yer alan kapaklar internette yaptığım aramalar sonucu elde edilmiş resimlerdir.
Kapak konusuna açıklık getirmek için bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm.

Son düzenleme:

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,891
5,389

Sayın 4you007 ;

Sayende daha önce bu kitabı edinmiştim.

Açıklamana teşekkür ederim.

Biz internetten elde ettiğin kapaklara da razıyız ( elbette ki ekleyebilirsen ).

Selamlarımı iletir , esenlikler dilerim ...

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,853
3,013
Teşekkürler 4you007 bir güzel kitap daha paylaştın, hele arka kapakta Murat Davman'ın kendini tanıtmasına bayıldım. Ellerine sağlık-Emeğine saygılar.

ayhanhocha

Kıdemli Üye
26 Ağu 2010
127
135
Ankara
Üstadım eline sağlık.

Her ne kadar daha önceki paylaşımdan edinmiş olsak ta, okumak isteyen dostlar için bulunmaz bir kitap.

Sen Murat Davmanları paylaş, kapağını netten bulur ekleriz. Tek sıkıntı bu olsun.

Sevgiyle, sağlıcakla kal.