Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arşiviniz gençlik günlerimizi tekrar yaşatıyor. Bu eserleri korumuş olmanız ve de paylaşmanız her türlü takdirin üstünde. Çok teşekkür ederiz üstat @funghu.
Sayın funghu ;
Çok önemli bir kaynak esere sayende sahip olduk...
Aslında kitabın adını yanlış anlamışım ; "Türk Pop Müziği Ansiklopedisi" sanmışım... Dikkatimden kaçmış. Çünkü bilgisayarımda kayıt işlemi ile uğraştığım şu an aynı zamanda (Çarpıntı) diye bir dizinin finalıni izlemeye çalışıyorum ( ilginç bir konusu vardı. Oyuncular da iyi oyunuyordu. Final yaptığına da üzülüyorum. ) Kitabın adını yanlış anlamam da bu nedenle oldu. Çünkü indirdiğime göz attım uzun uzun ( kitabın sonunda sayfalar , sayfalar dolusu reklamlara bile göz attım) baktım sadece kişi ve grup adları yer alıyor. Neden müziğe yer vermemiş oysa ben konu olarak da pop müziğine yer verdiğini sanıyordum. Sonra adına tekrar göz atınca yanılanın ben olduğunu anladım...