Merhaba;
Elimde Zagor serisinin
Yayını da şu şekilde düşündüm: Talep hangi seriden mevcut ise o seriden başlayıp macera bazında hazırlamak.
İş akışı şu şekilde olacak:
-Kitapların sayfalarına zarar vermeden ciltlerinden özenle ayırılırak sayfa haline getirilecek.
-Her bir sayfa tarayıcıdan siyah beyaz şekilde taranacak.
-Daha sonra uygun şekilde bilgisayarda renklendirilecek.
-PDF veya talep edilen formatta derlenecek.
-Her macera için ait olduğu ciltin kapağı eklenecek.
Kişi bazında satış olabilir veya macera başına bir ücret belirlenip herkes gönlünden kopanı gönderip toplu gönderim olabilir.
Şu aşamada sadece fikir olarak aklımda var. En çok zamanı renklendirme alacak. Talep olur ise başlayacağım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Elimde Zagor serisinin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'de yayınlanmış tüm kitapları mevcut. Kendi özel koleksiyonum. Aklımda şöyle bir fikir var: Her bir kitabı düzgünce sayfalarına ayırdıktan sonra taratıp daha sonra renklendirmek ve PDF formatında hazırlamak, farklı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
da olabilir. Tabi ki çok uğraş gerektirmekte. Bu şekilde olur ise satın alacak kişiler olur ise ve ayıracağım zamana değecek ücret olur ise neden olmasın? Fikir edinmek için buraya yazıyorum.Yayını da şu şekilde düşündüm: Talep hangi seriden mevcut ise o seriden başlayıp macera bazında hazırlamak.
İş akışı şu şekilde olacak:
-Kitapların sayfalarına zarar vermeden ciltlerinden özenle ayırılırak sayfa haline getirilecek.
-Her bir sayfa tarayıcıdan siyah beyaz şekilde taranacak.
-Daha sonra uygun şekilde bilgisayarda renklendirilecek.
-PDF veya talep edilen formatta derlenecek.
-Her macera için ait olduğu ciltin kapağı eklenecek.
Kişi bazında satış olabilir veya macera başına bir ücret belirlenip herkes gönlünden kopanı gönderip toplu gönderim olabilir.
Şu aşamada sadece fikir olarak aklımda var. En çok zamanı renklendirme alacak. Talep olur ise başlayacağım. Fikirlerinizi bekliyorum.