Kurşunkale
Kıdemli Üye
- 10 Ağu 2010
- 124
- 100
Benim Çizgi Roman maceram küçüklüğümde Teksas ve Tommiks çizgi romanları ile başlamıştı... Zevkle keyifle okurduk onları, adeta kitabın içine girer onlarla beraber maceradan maceraya atılırdık... Tabii daha sonrasında bir çok çizgi romanla tanışıp onlarıda okumaya başlamıştım, okuduğum çizgi roman adlarını saymaya kalksam çok sürer, hatta unuttuklarım bile çıkabilir. Epey bir zaman çizgi roman okuma durumu sürdü bende. Sonra ne olduysa uzun bir zaman ara verdim çizgi romana...
Çok yakın bir zamanda ben de yine hortladı bu çizgi roman sevdası. Lakin bu sefer kitaptan değil dijital ortamdan takip eder oldum, dijital olarak ekranlardan okur oldum...
Kitabın yeri ise bambaşka, o kitabı eline alıp ona bakmak, sayfaları çevirmek bambaşka bir duygu... Ne yapalım şimdilik dijital olarak idare edeceğiz...
Umarım hep beraber Çizgi Diyarı adlı bu sitede keyifli vakitler geçiririz...:46:
Çok yakın bir zamanda ben de yine hortladı bu çizgi roman sevdası. Lakin bu sefer kitaptan değil dijital ortamdan takip eder oldum, dijital olarak ekranlardan okur oldum...
Umarım hep beraber Çizgi Diyarı adlı bu sitede keyifli vakitler geçiririz...:46: