Eski TRT kaydı arkadaşlar. Ümit Tunçağ sunuyor. İnternetten buldum. Sesi iyice filtre ettim. Muhteşem şarkılar var. Mutlaka izleyin.
www.youtube.com/watch?v=g_ziQ89FrcE
www.youtube.com/watch?v=g_ziQ89FrcE
TRT'deki yayın tarihini verdiğinizde, görüntülerin "Peter's Pop Show"un öncülü olan "Thommy's Pop Show"a ait oldğunu anladım. Zira ZDF'de Aralık 1983 ile Aralık 1984'de yayınlanan bu programın adı sunucusundan dolayı böyle anılıyordu. ZDF'deki programın sunuculuğuna Peter Illmann gelince, programın adı "Peter's Pop Show" olarak değişmişti haliyle.. Bu program da 1985-1993 yılları arasında aynı formatta yayınını sürdürdü. Şayet bana TRT'deki bu programın yayın tarihini vermeseydiniz, program adını yanlış yazmış olacaktım. Sevgi ve saygılarımla teşekkürler..Videoda ki program 31 Aralık 1984 tarihlidir yani TRT'nin 1985 Yılbaşı Eğlence Programının sonunda yayınlanmıştı. Bir sonra ki Yılbaşı Eğlence Programının sonunda ise Europe'un Final Countdown'ı ile coşmuş ve Samantha Fox ile Türk gençliği olarak ilk kez televizyon ekranlarında tanışmıştık Öncesinde bazı şanslı kişiler ise Samantha ablamızı 1982-1983 yıllarında ki İngiliz tabloid gazetelerinin 3.sayfa güzeli köşesinden zaten biliyorlardı. :4:
TRT'deki yayın tarihini verdiğinizde, görüntülerin "Peter's Pop Show"un öncülü olan "Thommy's Pop Show"a ait oldğunu anladım. Zira ZDF'de Aralık 1983 ile Aralık 1984'de yayınlanan bu programın adı sunucusundan dolayı böyle anılıyordu. ZDF'deki programın sunuculuğuna Peter Illmann gelince, program adı da "Peter's Pop Show" olarak değişmişti haliyle.. Bu program da 1985-1993 yılları arasında aynı formatta yayınını sürdürdü. Şayet bana TRT'deki bu programın yayın tarihini vermeseydiniz, program adını yanlış yazmış olacaktım. Sevgi ve saygılarımla teşekkürler..