[Tortuga] God of War - Türkçe Çeviri & Balonlama

NiTian ErXing

Çeviri & Balonlama
19 Tem 2013
47
569
Valhalla
1525102-kratos_rendering_concept.jpg

Merhaba arkadaşlar uzun bir aranın ardından yine biz. Daha önce Modern Warfare 2 - Ghost serisini Türkçeye kazandırmıştık ve devamının geleceğini duyurmuştuk. Bu sefer God of War serisinin 6 sayılık çizgi romanını yaptık ve yeni yıl hediyesi olarak sunuyoruz. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar dileriz.

Genel Bilgiler:
Yazar: Marv Wolfman
Çizer: Andrea Sorrentino
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Olgun, Psikolojik, Savaş, Yetişkin
Bölüm Sayısı: 6 Bölüm
Durum: Tamamlandı
Tip: Çizgi Roman(Soldan Sağa)
Konu: Kratos'un yolunu gözlediği bebeği Calliope dünyaya gelir. Fakat bebek hastalıklı olarak dünyaya gelip, Sparta yasalarına göre öldürülmesi gerekmektedir. Bebek için tek kuruluş yolu Asclepius'un Ölümsüzlük Yemeğidir. Kratos anında yola çıkar ama Tanrıların veba gönderdiği diğer insanlar da yemeğin peşindedir. Ölümsüzlük yemeği kimin olacak?

Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,175
Ölümsüzlük yemeğinin kimin olacağını öğrenelim, teşekkürler dostum. Bir önceki çevirinizi de severek okumuştum emeklerinize sağlık.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,105
22,205
Kamlançu
Kratos'un macerasını 2007'den beri severek takip ederim. Playstation'da oyununu birkaç kez bitirmiştim. En iyi 10 Playstation oyunu listemde her zaman ilk sıradadır. Çizgi romanını okumak bugüne nasipmiş. Ellerinize sağlık. Teşekkürler. Pers Prensi beklerken Kratos ile karşılaşmak iyi bir sürpriz oldu...

NiTian ErXing

Çeviri & Balonlama
19 Tem 2013
47
569
Valhalla
Oyununu oynamak nasip olmadı ancak çizgi romanını mutlaka okuyacağım.

Ufak bir soru soracaktım. Blogunuzda "Balon Silici" aradığınızı söylemişsiniz. Balon silme işlemini hangi programla yapıyorsunuz acaba? Tekniğiniz nedir? Çünkü sizi bu dertten kurtaracak çok basit işlemler biliyorum :D (ekip başvurusu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın amacım yardımcı olabilmek)

Manga serilerimiz için arıyorduk, CS5 veya CS6 kullanıyoruz :)

Kratos'un macerasını 2007'den beri severek takip ederim. Playstation'da oyununu birkaç kez bitirmiştim. En iyi 10 Playstation oyunu listemde her zaman ilk sıradadır. Çizgi romanını okumak bugüne nasipmiş. Ellerinize sağlık. Teşekkürler. Pers Prensi beklerken Kratos ile karşılaşmak iyi bir sürpriz oldu...

Ghost konusunda belirtmiştim bir yayınevi tarafından yapılmış ve hala satışa açık hal böyle olunca bizde yapmaktan vazgeçtik.

tappers

Onursal Üye
24 Eyl 2013
642
2,409
paylaşım için teşekkürler...
bu arada abdullah dostumuz bu pratik bilgileri bizimle paylaşırsa ziyadesiyle memnun oluruz.. şimdiden teşekkürler.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,324
konuyu tesadüfi olarak gördüm çok şaşırdım. bazen böyle güzel konular gözden kaçabiliyor. ben filmini bekliyordum mutlaka yaparlar diye . hiç olmazsa çizgi romanı çıkmış. indirip hemen inceleyeceğim. iyi el atmışsınız, sağolun.