TOMBRAKS Uğursuz Keman RENKLİ

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
870
2,962
CDwhcqM.jpeg

Firt

Aktif Üye
5 Şub 2023
226
702
Çok güzel olmuş üstadım forumda yeni bir dönem başladı
Peki renk tonları ile oynama şansı var mı ?
Mesela 1 tık daha renk tonunu düşürme şansı var mı ?
Renkler çok koyu olursa hikayenin önüne geçebilir
Yoksa da canın sağolsun bu haldede süper

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
149,164
Çok güzel olmuş üstadım forumda yeni bir dönem başladı
Peki renk tonları ile oynama şansı var mı ?
Mesela 1 tık daha renk tonunu düşürme şansı var mı ?
Renkler çok koyu olursa hikayenin önüne geçebilir
Yoksa da canın sağolsun bu haldede süper
Varda henüz çözemedik renk paleti uygulaması var ama ya çok açık oluyor yada çok koyu, şu anlık arkadaşa bıraktık kafasına göre takılıyor. Neyse zamanla çözeriz.

Cengizhan

Aktif Üye
15 Eyl 2023
255
945
Bu yapay zeka renklendirmesi bayağı güzel gidiyor; yer yer renklerde kayma oluyor ama olsun, idare eder. Emeklerin için çok teşekkür ederim, Atlas364.

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
870
2,962
evet haklısınız renklendirmelerde kaymalar ve devamlılık konusunda sıkıntı oluyor fark ettiklerimi silip tekrar yeni bir prompt ile düzeltiyorum ama bazen de gözümden kaçtığı oluyor, genel olarak renklendirme çizgi romana yeni bir ivme kazandırıyor,

mamuher

Yeni Üye
20 May 2024
20
9
evet haklısınız renklendirmelerde kaymalar ve devamlılık konusunda sıkıntı oluyor fark ettiklerimi silip tekrar yeni bir prompt ile düzeltiyorum ama bazen de gözümden kaçtığı oluyor, genel olarak renklendirme çizgi romana yeni bir ivme kazandırıyor,
Emeğinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim sn. atlas364. Acaba renklendirme işini nasıl yaptınız. Bende elimdeki çizgi romanları (Özellikle örümcek adam) renklendirmek istiyorum. Bu konuda çok bilgi sahibi de değilim. Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Saygı ve selam ile ...

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
870
2,962
Emeğinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim sn. atlas364. Acaba renklendirme işini nasıl yaptınız. Bende elimdeki çizgi romanları (Özellikle örümcek adam) renklendirmek istiyorum. Bu konuda çok bilgi sahibi de değilim. Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Saygı ve selam ile ...
öncelikle bir yapay zekaya en az pro üye olmanız gerekiyor, çünkü kota sorunu yaşarsınız yarım kalırsınız, , sonrasında renklendirme için, iyi komutlar ( Prompt ) verdiniz mi iş tamamdır ben ChatGbt Yapay zekayı kullanıyorum