Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bulunması çok zor olan bir seri daha tamamlandı;
bu forum sayesinde ve Sayın "Profesör"ünkü gibi gönüller sayesinde artık "bulunmaz, erişilmez, imkansız" gibi kelimeler anlamını yitirdi.
Bir gün gelecek Ülkemizde yayımlanan tüm çizgi romanlar bu forumda istisnasız yerini alacak. Buna gönülden inanıyorum.
Teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum.
Keyifli bir maratondu, bittiğine göre hepsini indirip ayaklarımızı uzatarak tabletlerimizde ya da benzeri platformlarda okuyabiliriz
Çok teşekkür ederim Profesör üstadım. Emekleriniz ödenmez valla
Kuruşu hatırlayanlar ancak bu forumda mevcuttur.Sayın üstadımız sayesinde bir kuruşluk seri daha tamam oldu.Eğer ömürlerimiz vefa ederse birgün tüm çıkan yayınların dijital olarak toplandığı bir forum olacağını göreceğiz inşallah.Saygının büyüğü bizden size abim.
Benim için 2 kere muamma bir seri. Haluk ağabey ile görüşene kadar 12 sayı olduğunu düşündüğüm bir seri idi. Geçenlerde elime 16. sayısı geçince seriyi tamamlanmamış kategorisine alalım.