Tomb of Dracula - (1972-1979) (01-70) - Marvel Comic - (İngilizce) - (herbiri 20 sayfa)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,775
52,404
Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,775
52,404

balkan üstadım birazda Türkçe upload etsen elinde varsa malum çoğumuz yabancı dil bimiyoruz o yüzden.Yinede her şey için teşekkürler.​

Üstat, sadece Forum'dan indirdiğim Türkçeler var. Ağırlıklı olarak Tex, Tommiks ve Teksas. Çocukluktan kalma tutku. İndirdiğim linkler hala aktif. Maalesef Forumda paylaşılmamış Türkçe eserler yok.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,300
39,045
İstanbul
Üstat, sadece Forum'dan indirdiğim Türkçeler var. Ağırlıklı olarak Tex, Tommiks ve Teksas. Çocukluktan kalma tutku. İndirdiğim linkler hala aktif. Maalesef Forumda paylaşılmamış Türkçe eserler yok.

Üstadım, paylaşımlarınızla önemli bir boşluğu dolduruyor, çok kıymetli eserler paylaşıyorsunuz. Her zaman hak ettiği beğeniyi ifade edemesem, ilgiyi gösteremesem de böyle.

Paylaşım isteğiniz, motivasyonunuz daim olsun. Varlığınız ve çabanız benim için çok kıymetli.

Teşekkür ederim.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,775
52,404
Üstadım, paylaşımlarınızla önemli bir boşluğu dolduruyor, çok kıymetli eserler paylaşıyorsunuz. Her zaman hak ettiği beğeniyi ifade edemesem, ilgiyi gösteremesem de böyle.

Paylaşım isteğiniz, motivasyonunuz daim olsun. Varlığınız ve çabanız benim için çok kıymetli.

Teşekkür ederim.

Üstat,

Hatalarıma ve bilgisayar kullanımındaki bilgisizliğime rağmen, sabırla, nasıl paylaşım yapılacağını öğretmenize,

Yaklaşık 2 yılda 6000'in üzerinde yabancı dilde eser paylaşımıma gösterdiğiniz hoşgörünüze,

Paylaşımlarıma gösterdiğiniz ilginize,

Ve benim için çok değerli olan desteklerinize,

Şahsınıza, bu vesileyle Şahsınızda diğer yöneticilere ve çok değerli Forum üyelerine ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM