The Space Between the Trees (Graphic Novel) (2025) (İngilizce)

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
3,536
12,630
large-3487100.jpg

A Call to Cthulhu ile Aurora Ödülü'nü kazanan, tanınmış sanatçı ve yazar Norm Konyu'dan görsel açıdan çarpıcı bir paranormal gerilim romanı. Gizem ve zamanın içinden, ürkütücü ormanların labirentinde geçen bir yolculuk - akıllara durgunluk veren sürprizler ve doğaüstü tehditlerle dolu. Norm Konyu, sıradan bir çift olan Meera ve Mark'ın yeni bir ev bulmak için çıktıkları yolculukta kendilerini kaybolmuş buldukları ürkütücü ve olağanüstü bir ormanda geçen, doğaüstü ve psikolojik bir gerilim romanı sunuyor. A Call To Cthulhu (2024 Aurora En İyi Grafik Roman Ödülü), The Junction ve Downlands'ın ödüllü yaratıcısı Norm Konyu, bu esrarengiz ve unutulmaz hikayeye kendine özgü tarzını ve yeteneğini katıyor. Animasyon ve grafik hikaye anlatımındaki ustalığı, sayfalara unutulmaz görseller ve hissedilebilir bir korku duygusu katıyor.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,532
84,329
hiçbiryerde :)

Kavşak isimli kitabı ülkemizde de yayımlanmıştı bir kaç yıl önce,

biraz göz attım, psikolojik gerilim tarzı olduğunu düşünüyorum,

henüz okumadım çünkü. Aslında okudum galiba ya! Fakat benim

kötü alışkanlığım, ayrıntıları çok çabuk unutuyorum. Sanırım birazını

okuyup bırakmıştım. Her neyse. :) Teşekkürler sevgili dostlar.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,809
52,945

Kavşak isimli kitabı ülkemizde de yayımlanmıştı bir kaç yıl önce,

biraz göz attım, psikolojik gerilim tarzı olduğunu düşünüyorum,

henüz okumadım çünkü. Aslında okudum galiba ya! Fakat benim

kötü alışkanlığım, ayrıntıları çok çabuk unutuyorum. Sanırım birazını

okuyup bırakmıştım. Her neyse. :) Teşekkürler sevgili dostlar.

KAVŞAK - THE JUNCTION, 11 yaşında bir çocuk babasıyla birlikte kaybolduktan 12 yıl sonra amcasının kapısında görünür. Aradan gecen 12 yıla rağmen çocuk bir gün bile yaşlanmamıştır. Öykü bu, istenirse İngilizcesini paylaşabilirim.