THE ROAD - Manu Larcenet Çevirisi

pam

Çeviri & Balonlama
27 Kas 2009
273
3,466
Arkadaşlar,
Üstat Manu Larcenet'in Cormac McCarthy'nin Pulitzer Ödüllü ünlü "The Road" kitabının grafik roman uyarlamasını çizmiş, ben de çevirmek üzere gündeme aldım.

Ben göremedim fakat kitap diyarımızda veya başka sitelerde zaten Türkçeye çevrildiyse, satıştaysa, yayın hakkı v.b. yazın lütfen... Başka kitaplara yöneleyim.

cglv4qo.jpg

Son düzenleme:

MelihAbi

Yeni Üye
9 Nis 2020
83
1,362
Istanbul
Kitap henüz çok yeni, Fransızca orijinali bile daha bu yıl Mart ayında piyasaya çıkmıştı.
İngilizce yasal çevirisi ABD’de Eylül 2024’te çıkacak.
Sanırım siz Fransızcadan yapılmış bir İngilizce Scanlation buldunuz.
Henüz Türkçeye çevrildiğini ben de hiç duymadım.

Son düzenleme:

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
460
7,115
Evren
Kitap henüz çok yeni, Fransızca orijinali bile daha bu yıl Mart ayında piyasaya çıkmıştı.
İngilizce yasal çevirisi ABD’de Eylül 2024’te çıkacak.
Sanırım siz Fransızcadan yapılmış bir İngilizce Scanlation buldunuz.
Henüz Türkçeye çevrildiğini ben de hiç duymadım.

Fransızcasını paylaşan site hangisi?

zstm

Yeni Üye
5 Nis 2010
350
4,035
İzmir
Fransızcasını paylaşan site hangisi?
İngilizce olanını Issuu da( ) Endonezyalı biri( ) pdf indirme ve okuma linki paylaşmış ama ben açamadım. Link aşağıda.

Buyrun bu da Fransızcası.
LA ROUTE

Son düzenleme:

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
460
7,115
Evren
Filmi beni çok etkilemişti. Bana hiç fantazi gelmedi aksine dünyamızın gidişi bu yönde. Aşırı hırs ve doymaz bilmezlik bizi buna benzer bir geleceğe taşıyacak kaçınılmaz olacak. Benim düşüncem, eğer egemenler tarafından robotlaşmaktan kurtulabilirsek (bu genlerimizle oynayarak gerçekleştirebilecekleri bir şey) önce Mad Max filminde geçen ortama ereceğiz, ondan sonra becerebilirsek dünya üzerinde bir süre Anarşizm hüküm sürecek ve tabi bu da nefsimize hakim olmazsa yıkılacak. Yok eğer robotlaşmaktan kurtulamazsak Matrix filmindeki gibi bir dünyada yaşayacağız, döngü böyle devam edecek. Kısacası arkadaşlar insanoğlu denen varlık, nefsine hakim olamadığı sürece, doğayla savaşmak yerine onun kurallarına boyun eğip saygı duymadığı sürece sonumuz sefalet ve acı içinde yok olmak olacak.

Zalimler için yaşasın CEHENNEM!