The Joker Hakkında Bilinmeyenler

App-PsStar

Aktif Üye
13 Mar 2011
292
26
Pandora's PlaneT
Arkadaşlar Bu Konuyu Açma Sebebim Fanatik Bir Joker Hayranıyım İsterseniz Fazla Uzatmadan Başlayalım

Joker Gençliğinde Komedyenlik Yapıyordu Fakat Yaptığı Şakalara Kimse Gülmüyordu Bu Yüzden Yıllarca Acı Çekti Joker Yakaladığı Her Kişiye 2 Yalan Söyler Fakat Kimse Daha Hangisinin Doğru Olduğunu Çözememiştir. Bu İki yalan Şöyledir : 1 - ) Bu Suratımdaki Yaraların Nasıl Olduğunu Biliyormusun ? Diye Sorar İlk Başta Olarak Batmana Sorar Batman Soruyu Cevaplayamaz Ve Şöyle Cevap Verir Küçükken Babam Bir Gece Eve Geldğinde Çok İçmişti Ve Herzamankinden Daha Azmıştı Çünkü O Alyaş İtin Tekiydi Ve Annem Bir Anda Mutfak Bıçağına Davrandı Ve Babamı Bıçaklayamadı Babam Annemin Elinden Bıçağı Alıp Gözlerimin Önünde Annemi Öldürdü ve Daha Sonra Bana Dönerek Evlat Suratın Neden Bukar Asık Dedi Ve Bıçağı Ağzıma Soktu .

2 - ) Karım Hamile İken Suratında Bir Sürü Yara vardı okadar üzgündü ki Onun Gülüşünü Geri Kazanması İçin Herşeyi Yapabilridim . Ve Jileti Elime Aldım Ve Ağzıma Soktum

İşte Jokerin 2 Bilinmeyen Yalanı ..

DEVAM EDELİM..

Batman Jokeri Arkham Asylum Akıl Hastanesi Tıktığında Joker Çok Sinirlenmişti. Jokerin Akıl Doktoru "Harley Quinn" Joker ile geçirdiği 5 yılı ele alarak Jokere Aşık Olmuştu Ve Jokere Katılıp Jokerin Arkham Akıl Hastanesinden Kaçmasına Yardımcı Olmuştu ..

ve Joker 2050 Yılında Yani 2011 Yılında Sonbaharda Çıkıcak "Batman Arkham City" Oyununda Gotham Şehrini Ele Geçirmiş Olacak ..

Teşekkürler App-PsStar

dmcdante

Yeni Üye
17 Ocak 2010
53
36
Şimdi hepsi çok güzel hoşta eksikler var App-PsStar.Batman Arkham City'de baş kötümüz Joker deil Hugo Strange ve ele geçirilen Gotham Şehri deil Arkham Asylum'u şuçluların hüküm sürdüğü bir ada halline gelmesi ki Bruce Wayve bunun yanlış olduğu düşünenlerin başında gerisini anlatmıyım acayip spoiler olur iyisi mi millet oyunu oynasın.Joker hakkında ki bilgiler içinde teşekkürler elerine sağlık

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114
Dark Knight filmindekileri yazmış arkadaş. Eğer Joker'in orjinini çok merak eden varsa Alan Moore'un Killing Joke adlı şaheserini okumalı :)

dmcdante

Yeni Üye
17 Ocak 2010
53
36
Killing joke iyiydi hoştuda şimdi eğer genel olarak bakarsak Joker'in geçmişini gördüğümüz gibi ayrıca Joker'in tam olarak bir deneyini :D görüyoruz.Bir adamın nasıl deliliğin eşiğine giderken Batman tarafından kurtarılmasını anlatıyor.Delilik üzerine yapılan en iyi çizgi roman Killing Joke desem yeridir yani:D Dikkat bundan sonrası acayip spoiler !!!(Batman'in Joker'i öldürmenin eşiğine geldiği zamanıda biliyorum bkz Hush Şimdi şunu sormak lazım Hangisi daha deli Joker mi yoksa Batman mi?Adam kimliğini gizlemek için Kaos karşısında düzen getirmek için maske takıyor tam bir çatlak gibi giyiniyor(Tamam küçükken bende Batman olmak istedim :D )Diğeri ise Joker kaos'un hüküm sürdüğü bir dünya yaratma çabasında yani kısacası tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Şahsi olarak fikrimi sorarsanız Batman'de karşısına çıkan kötülerden az değil.Şimdi yazıcaklarım ise alıntıdır.Yazar Rick Marshall, Batman'in ilk serüvenlerini içeren Batman Archives Volume 1'deki ön sözünde yarasa adamı "gizemli, saplantılı, şizofrenik adalet savaşçısı" olarak tanımlar.İşte buna tamamen katılıyorum.Umarım düşüncelerim bir Batman manyağı olarak yanlış karşılanmaz.Ve en önemlisi yazım direk Batman'e doğru kaymaya başladı :D bunun içinde hafiften özür dilerim.

Son düzenleme:

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,403
KŞimdi yazıcaklarım ise alıntıdır.Yazar Rick Marshall, Batman'in ilk serüvenlerini içeren Batman Archives Volume 1'deki ön sözünde yarasa adamı "gizemli, saplantılı, şizofrenik adalet savaşçısı" olarak tanımlar.İşte buna tamamen katılıyorum.Umarım düşüncelerim bir Batman manyağı olarak yanlış karşılanmaz.Ve en önemlisi yazım direk Batman'e doğru kaymaya başladı :D bunun içinde hafiften özür dilerim.
Kesinlikle doğru Batman'i zaten bundan seviyorum gizemli saplantılı ve şizofrenik ,evet kesinlikle şizofrenik Tower of Babel de bunu görüyoruz birde widening gyre de .

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
324
Killing Joke hem Batman'in hem Joker'ın başından geçtiğinden ve inanılmaz kurgusu ve soknu yüzünden favori eserlerim arasında