The Haunt of Horror Magazine 01-05 [Marvel] (1974) (İngilizce)

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,474
9,104
Müthiş bir paylaşım yine değerli @balkan . Yıllar önce çizgi diyarımız öncelikle , paylaşıldığını gördüğüm Korku Magazinleri ile dikkatimi çekmiş ve günler süren indirmelerimle , önemli bir arşiv edinmiştim. Senaristlerin hakkını yemek gibi olmasın ama , usta çizerlerin çalışmaları nedeniyle , öykülerden çok çizimler beni etkilemişti . Ernie Chan , Esteban Maroto , Earl Norem , Pablo Marcos , Rudy Nebres , Alfredo Alcala ve daha nice sanatçılar , saymakla bitmez . Örneğin , çizgi roman dünyasında '' Filipinli Çizerler '' diye muhteşem yetenekli bir gruptan , o sıralarda haberim olmuştu. @balkan'ın sunduğu , yukarıdaki korku dergileri serisi , bana o günlerimi hatırlattı . Bu arada , bu dergilerin sanat yöneticisinin , büyük sanatçı '' John Romita '' olması bir başka önemli unsur. Zira , ancak efsanevi Stan Lee'nin daveti ile Marvel firmasına gelen Romita , uzun yıllar iyi çalışmalar yapmakla kalmamış , '' Süper Kahraman '' ekolunun önde gelen çizerlerinden olmasıyla birlikte , bu dergilerdeki gibi bir çok çalışmaya öncü olmuştur. Çok teşekkürler @balkan . Keşke diyarımızda , çizimleriyle o dönemlerdeki oldukça detaylı tasvirleri gerçekleştiren ( bir bakıma en ince ayrıntıları bile ihmal etmeyen '' ağır işçilik '' anlayışı ! ) Filipinli çizerlerin çalışmalarını daha çok görebilsek .