The Farewell Song Of Marcel Labrume (İng) - Attilio Micheluzzi

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,974
25,941

17yv5yaz7xs5nej5g.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,479
9,129
Micheluzzi , sitemizin sık rastlanan çizgi roman ustalarından. Özellikle Sn. @gandor08 ve Sn. @Osidi paylaşımlarıyla, dergi derlemeleri dahil, sanatçının bir çok eserini gördük. Hepsi de beğendiğim çalışmalar olmakla birlikte, bu paylaşımda gördüğümüz siyah beyaz karelerin, örneğin yine aynı sanatçının Titanic kitabından hatırladığım renkli çalışmalarına göre çok daha etkileyici olduğunu görüyorum. Savaş zamanı Ortadoğu'yu ele alan senaryonun çekici yapısı bir yana, usta sanatçı Hugo Pratt'ı hatırlatan kareler, benim gibi Prattsever okurlar için resim dünyasının derinliklerine dalmaya neden oluyor. Yani seyir zevkiyle, senaryodan kopma riskinin de bulunduğunu düşünüyorum !

Çok teşekkürler Sn. @Osidi .

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,122
56,707
Üstat @eankara 'nın lafı üstüne laf söyleyecek bilgim yok. Paylaşıma destek için diğer yorumlara dikkat çekmek istedim.

Paylaşım için Üstat @Osidi 'ye ve her zaman harika yorumlarıyla Üstat @eankara 'ya çok teşekkürler.

"İnanılmaz siyah beyaz çizimler... mükemmel gölgelendirme... ustaca hazırlanmış sayfalar... Bu olağanüstü ilk yayının gücüne dayanarak... Micheluzzi'nin gelecekteki eserlerini daha fazla görmek için sabırsızlanıyorum." — Cinema Sentries

"Diyalog ve yazı akıcı ve günlük dilde. Paneller içindeki düzenlemeler dramatik ve tiyatral bir hava yaratıyor. Atmosfer muhteşem; gölgeler ve arka plandaki karakterler ve nesneler gerçek bir mekan hissi yaratıyor. Neredeyse nemi koklayabilir veya tozlu sıcağı hissedebilirsiniz." — The Comics Journal

"Çizgi roman ortamının bir ustası." — Forces of Geek

"Çevirisi yapılmamış bir Avrupa ustasını bir araya getiren bir başka Fantagraphics serisi... Micheluzzi'nin kompozisyonu siyah beyaz dengesinde mükemmel." — Living The Line

"Amerika'da daha fazla Avrupa kitabının yayınlanmasından çok memnunum. Toplu baskıların inanılmaz bir döneminde yaşıyoruz." — Near Mint Condition