The Cowboy With Many Hats (ONE SHOT)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,837
30,110
İstanbul
BiRÇOK ŞAPKASI OLAN KOVBOY
The Cowboy With Many Hats

KONU
Eski bir batı kasabasının şerifi, Eyalet Marşalı tarafından bir cinayetle suçlanıp iftiraya uğradığında,
yoluna devam etme umudunu kaybetmeden önce her şeyin geçici olduğunu fark etmesi gerekir.

HLi035021096141APX.jpg

24rT3502109760hqU7.jpg

İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
308
1,487
Çok teşekkürler abi, sağanak gibi geliyor paylaşımlarım. Henüz Roderic'i okumuşken çok güzel oldu:)
Hocam rica etsem nasıl indirdiğinizi detaylı yazar mısınız ? İndirmek için tıklayın yazan kısma tıkladığımda ekranda 6-7 tane reklam çıkıyor. Bu reklamları kapatmak istediğimde yenileri çıkıyor. Yeşil I'm Human yazısına tıkladığımda Free URL Shorten, download, get link kısımları çıkıyor ama her tıkladığımda farklı reklamlar çıkıyor. İndirme kısmına bir türlü ulaşamıyorum. Sensei Usta' nın birbirinden değerli paylaşımlarını okuyamıyorum. Üstadım bunu sorduğum için lütfen bana gücenmesin, sadece kendisinin paylaşımlarını indirirken bunlarla karşılaşıyorum. Tüm diyardaşlar indirip okurken sadece benim okuyamamam sorunun benim cihazımda olduğunu veya yanlış birşey yaptığımı gösteriyor. Bu sorunu aşabilmem için desteğinizi esirgemeyin lütfen.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,348
81,944
hiçbiryerde :)
İlk tıklandığında çıkan pencerede, bir yer, tekrar tıklayacağımız, biraz bekleyince koyu renk oluyor. O zaman tıklayınca yeni bir pencere açılıyor ve yine beklememiz gerekiyor. Sonra o link de koyu kırmızı olunca tıklıyoruz. <bazen başka link açılıyor, tekrar deniyoruz o zaman. Dikkat etmemiz gereken nokta, reklamlar ya da başka ilgisiz pencereler açılabiliyor. Bunların farkında olup sadece sevgili "sensei" üstadın emek verip paylaştığı kitapların alanında kalabilmek. Teşekkürler, saygı ve sevgiler üstat.