Tex Willer N.077 (Sesli Çizgi Roman)

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
661
7,932
Efektlerin eklenmesi çok güzel olmuş. Benzer efektlerin arka plan, bar, dış mekân gibi sahnelere de uygulanması, çizgi romanın atmosferini daha da zenginleştirebilir.

Ayrıca, konuşmaların yer almadığı karelerde görsel betimlemelere yer verilirse, hikâye çok daha derinlikli ve etkileyici hâle gelebilir.
Görselleri betimleme konuşmaların olduğu diğer karelere de uygulanabilir mesela "Teks silahını çeker ve ateş eder gibi..." - tabi ayrıntılar çokça tekrar edilmeden. Örneğin, aynı barda geçen 10 karelik sahnede, ilk karede bir konumlandırma betimlemesi yeterli olur.

Bu sayede çizgi romanlar adeta bir sesli kitap gibi dinlenebilir hâle gelir.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,365
5,680
Gerçekten iyi bir çalışma olmuş. Tebrik ederim.

Dökümantasyon ve bilginin katlanarak çoğalması ve yöntem sonuç ilişkisinin kurulması, üretimin devamı ve pratikleşmesi, yeni yöntemlerin arayışı için
bu çalışmada izlediğiniz yolları, araçları, programları ve yöntemleri detaylı olarak
anlatmanız herkes için faydalı olacaktır.

Son düzenleme:

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
9,994
Bambaşka bir bakış açısı getirmişsiniz, Emek ve çalışmalarınızı kutluyorum. Keşke yapım aşamalarınızı da belirtseydiniz zira farklı fikirler farklı çalışmalara yol açar

isakar

Yeni Üye
3 Ağu 2023
54
200
güzel bir çalışma olmuş bence.youtube kanalına üye olundu beğeni yapıldı ve hatta yorum yazıldı.şimdi ise devamı gelirimi acaba düşüncesi içinde beklenmektedir.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,017
20,682
Denizli - İstanbul
güzel bir çalışma olmuş bence.youtube kanalına üye olundu beğeni yapıldı ve hatta yorum yazıldı.şimdi ise devamı gelirimi acaba düşüncesi içinde beklenmektedir.
Bu işin devamı gelecek elbette. Ama devamlı yeni şeyler peşindeyim. Kısa süre içinde yeni bir çalışma yayınlayacağım.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,017
20,682
Denizli - İstanbul
Bambaşka bir bakış açısı getirmişsiniz, Emek ve çalışmalarınızı kutluyorum. Keşke yapım aşamalarınızı da belirtseydiniz zira farklı fikirler farklı çalışmalara yol açar
Tek bir yol izlemiyorum. YZ çok hızlı ilerliyor. Devamlı yeni programlar çıkıyor. Mesela dün adlı prog. inceledim. Resim büyütmek ve kalite arttırmak için güzel bir program.