Tex Willer eskiz

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
133
975
htRoxi.jpg

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,015
5,133
Tex uzun süren bir tatilden dönüyor gibi, hafif göbeklenmiş. Sürme gözlü bir kısrak, Tex'in sakin ve rahat tavrı, soldan gelen tatlı esintinin fuları ve atın yelesini dalgalandırması gayet hoş olmuş. Biraz sonra tepelerden gelen bir kurşunun vızıltısı sessizliği bozacak gibi. Aklıma gelenleri yazdım. Tebriklerimi sunarım.

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
133
975
Balkatan üstadım,öncelikle her zaman ki olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bildiğiniz gibi bu paylaşımlar çala kalem çizilmiş eskizler.Daha ayrıntılı Tex Willer çizimleri özellikle yapmamaya gayret ediyorum.İstiyorum ki çizimler amatörce, eskiz tadında sıcacık olsun.
Atın kısrak olduğunu farketmeniz beni ayrıca sevindirdi.
Sevgiler,saygılar ...😇

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,473
9,091
Çiziminizi başarılı buldum. Sn. @CYLO . Sanki kaleminizde değil ama kaleminizin yakınlarında Claudio Villa'nın ruhu dolaşmış gibi ! Resminize baktığımda beni , sürekli " Çelik Blek " çizdiğim ortaokul yıllarıma götürdünüz. Kötü çizimlerim sonucu babamdan gizli yırttığım kağıtların sayısını hatırlamıyorum ! Üstelik at çizimine da girişip, başta da belirttiğim gibi güzel bir iş ortaya çıkarmışsınız, kutluyorum.Mesajınızda belirttiğiniz naif hava yerine ardında yetenek bulunduğunu gösteren çizim bence. Gırgır çizerlerinin bir röportajından, Avanak Avni çiziminin bile aslında kolay iş olmadığını, yerinde olmayan bir çizgi olursa, Avni'nin çok kolay canavara dönüşeceğini söylediklerini hatırlıyorum. Çalışmalarınızın devamını dilerim Sn. @CYLO

Son düzenleme:

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
133
975
Sevgili üstadım eankara, teveccühleriniz için çok teşekkür ederim. Sitede ki bir çok konuya yapılan yorumları okuduğumda aslında hepinizin çizgi üstadı olduğunuza karar kılmıştım. Çeşitli nedenlerle bir çoğunuz aktif olarak çizmesede zihninizde harikalar yarattığınıza eminim. Çizgiye olan aşinalığınızı ve sevginizi görünce sizleri bir arada tutan en güçlü bağın çizgisel organik yapısını hissediyorum.
C.Villa ya gelince, hepiniz biliyorsunuz ki bütün Tex çizlerleri kendi teknik yorumlarıyla birbirlerinden değerli üstadlar .Villa yı mimiklere, jestlere,figürlere verdiği önem ve değişik açılarda sahne çizimlerinde ki titizliğinden dolayı ayrı tutuyorum.
Hepinize sevgiler,saygılar sunarım üstadım.

Son düzenleme: