Tex Willer : 063 Yolun Sonu

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,656
137,664
Tex Willer : 063 Yolun Sonu

jj5koplktf46b4k5g.jpg


Çözünürlük: 2400x3400

Sayfa Adedi: 66

Çeviri, Balonlama, Bütün düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Maceranın sonu!

Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.




İYİ EĞLENCELER!!!​
 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,158
6,847
Değerli @daltas üstadım,
Bir taraftan aylık periyodik serinin, diğer taraftan gençlik serisinin İtalya'da yayımlanan en güncel sayılarını mükemmel bir çeviri, balonlama ve düzenlemeyle dilimize kazandırıp, hiç bir karşılık beklemeksizin bizlerle paylaşıyorsunuz. Asla hakkınızı ödeyemeyiz. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, elleriniz dert görmesin...
 

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
76
241
Ne kadar katılırsınız bilemem ancak bu seri ana teks serisinden daha canlı, daha detaylı ve daha yenilikçi olarak geliyor bana. bir de sayfa sayısı az olması 114 sayfalık ebatta yayınlansa inanılmaz hoş olabilirdi.
Teks e çok ciddi anlamda yeni bir soluk getirmiş bu seriyi imkanı olanların kütüphanesine eklemesini de dilerim.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,875
5,120
Sayın daltas ;

Şöyle kendimi gözden geçirirken baktım : Hayatta hayranlık duyduğum insanların bazı özellikleri oluyor. Bunlardan bazıları istikrar , fedakarlık , tutarlılık , dürüstlük , cömertlik , paylaşımı sevmek , azim , hem ahlaklı olmak yetinmeyip bunu ETİK düzeye çıkarmak , hoşgörülü olmak , ilerici ve aydın olmak , demokrasi ve özgürlük dostu ve savaşçısı olmak , Fikri hür , Vicdanı Hür İrfanı Hür olmak ........ vb. vb. Bakıyorum da bu sitede sen dahil bu niteliklere sahip ne çok dost var... Bundan daha büyük mutluluk olur mu benim için ....

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

cbilen

Yeni Üye
4 Eyl 2010
83
130
İstanbul
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
Genç Tex Willer çizimlerden mi yoksa bildiğimiz konuların öncesine ışık tuttuğu için mi veya hepsi birden mi bilemedim ama daha güzel, daha lezzetli geliyor.
Umarım bu hikayelerden birinde Cochise ile olan kan kardeşliğide anlatılır (belki anlatılan bir hikaye olmuştur eskilerde ben kaçırmış da olabilirim).
Ayrıca Carson’la ilk karşılaşmalarını ve sonrasında beraber maceralara karar vermelerinide merakla bekliyorum. Şimdiye kadar (minstrel Show da beraberler ama o da kronolojik olarak ileri bir hikaye) Carson’la karşılaşmalarıı (ya da karşılaşamamaları)bir şekilde hep teğet geçti. Ya o gitti öbürü geldi veya tam tersi oldu.
Daha açıklanacak çok olay, çok hikaye ve dolayısı ile çok sayı olacak. Daltas üstadım, gözünüze aklınıza ve elinize daha çok iş düşecek demektir. Şimdiden hepsi için teşekkür etmek isterim.
 

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,690
4,851
Tex Willer : 063 Yolun Sonu

jj5koplktf46b4k5g.jpg


Çözünürlük: 2400x3400

Sayfa Adedi: 66

Çeviri, Balonlama, Bütün düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Maceranın sonu!

Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.




İYİ EĞLENCELER!!!​
Yürekten teşekkürler aziz üstadım eline sağlık.
 
Üst