Tex 782 Kanlı Dolarlar

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,697
150,934
Tex 782 Kanlı Dolarlar

d40et89d8v1f3685g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Bu sayıyla birlikte "Aylık Peryodik Seri"de İtalya'yı yeniden yakalamış bulunuyoruz.

İYİ YILLAR

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,522
16,691
İnanılır gibi değil kelimesinin anlamsız ve boş olduğunu @daltas üstadım bizlere müthiş azim ve emekleri ile göstermiş oldu
Teşekkürler üstadım yüreğine sağlık takdire şayan bu emek ve paylaşmalarınız bizleri ziyadesiyle sevindirmiş ve mutlu etmiştir.
Her şey gönlünüzce olmasını dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun sağlık ve sevgi ve mutluluklarla dolu dolu bir yaşam dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla İyi ki varsınız.

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,353
4,772
Antakya
İnanılır gibi değil kelimesinin anlamsız ve boş olduğunu @daltas üstadım bizlere müthiş azim ve emekleri ile göstermiş oldu
Teşekkürler üstadım yüreğine sağlık takdire şayan bu emek ve paylaşmalarınız bizleri ziyadesiyle sevindirmiş ve mutlu etmiştir.
Her şey gönlünüzce olmasını dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun sağlık ve sevgi ve mutluluklarla dolu dolu bir yaşam dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla İyi ki varsınız.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,037
25,560
Kıbrıs
2025'in bu son gününde,İtalya'da 7 Aralıkta satışa çıkan Aylık Teks'i paylaştınız.Minnettarlığımı
kelimelerle ifade etmek anlamsız.Bir süre ara verdikten sonra Aylık Seri'yi 726.sayıdan itibaren
paylaşmıştınız.Tesadüfe bekın ki Lal Kitap Ocak ayında bu 726.sayıyı yayınlayacak.782-726 tam
56 sayı geriden geliyor.Gelsin gelmesine şikayetim yok ama Daltas üstadımız tam 56 sayı önde!
56 sayı neredeyse 5 yıl.5 yılda kim öle kim kala.İşte bu eksik sayılar çok kısa bir sürede hızla
tamamlandı.Artık gözüm arkada kalmaz.56 ay beklemeyin,burada -Çizgi Diyarı- indirin okuyun.
Emeklerini,göz nurunu,ustalığını,titizliğini,mükemmeli arayan azmini,paylaşma özverisini,engin
Teks sevgisini bizlerle paylaşan Daltas'a bir kez daha teşekkür ederim.2026 yılının sağlık,mutluluk
ve hiç bitmeyen Teks sevgisi ile dolu olmasını dilerim.