Tex 607 - Tanrılar Vadisi

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,185
133,383

İyi okumalar...

file

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,467
9,391
Sevgili Altan bey, değerli @altan üstadım,
Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Sizden bir ricam olacak.
Fasikülün hemen baş tarafında, 3. sayfada editörün bilgilendirici bir yazısı var.
Forum dostlarımızdan @caretta üstadımızdan da bilgi aktararak okurları Teks konusunda aydınlatıyor.
Ancak bu sayfada anlattıkları bitmediği için " devamı 114. sayfada." notu ile bizleri yönlendirmiş.
Paylaşımın 112. sayfa ile bitiyor. Mümkünse sizde söz konusu 114. sayfa varsa paylaşabilir misiniz..?
Teşekkürlerimle.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,198
38,197
İstanbul
Sevgili Altan bey, değerli @altan üstadım,
Öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Sizden bir ricam olacak.
Fasikülün hemen baş tarafında, 3. sayfada editörün bilgilendirici bir yazısı var.
Forum dostlarımızdan @caretta üstadımızdan da bilgi aktararak okurları Teks konusunda aydınlatıyor.
Ancak bu sayfada anlattıkları bitmediği için " devamı 114. sayfada." notu ile bizleri yönlendirmiş.
Paylaşımın 112. sayfa ile bitiyor. Mümkünse sizde söz konusu 114. sayfa varsa paylaşabilir misiniz..?
Teşekkürlerimle.
Abi, Çizgi Düşler'in Teks ciltleri ikişer sayı içeriyor. Bahsettiğin yazı bir sonraki sayının (608) başında yer alıyor. @altan üstadım bu sayıyı da kısa süre içinde bizimle paylaşacaktır diye ümit ve tahmin ediyorum.

Bu vesileyle eşsiz paylaşımları nedeniyle @altan üstadıma teşekkürlerimi iletiyorum.