Tenten'in Serüvenleri Prof. Turnesol Kaçırılıyor (Karaca Yayınevi)
Öncelikle bu kitabı bana paylaşmak için gönderen "ATAH" adlı üyemize çok teşekkür ediyorum.
Forumda daha önce Karaca Yayınlarına ait bir Tenten sayısı yayınlanmadığını sanıyorum. Kitap üzerinde yayınlandığı yıla ait bir ibare de göremedim. Bu macera ise daha önce sitemizde Millliyet Yayınları listesinde var.
Uzun zamandır tarama yapmıyordum. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 70 sayfalık kitapta 400 MB büyüklüğüne ulaştım. Bu hali ile hem mediafire'a hem de dosya.co'ya ham ve düzenlenmiş beyaz halini yükledim. İndiren ve dokusunu bozmadan küçülten olursa verdiği linkleri eklerim.
Sayın Haluk YÜCESOY(profesör) üstadımın şahsında tüm babalara, Babalar günü armağanım olsun. Sizlere ve babalarınıza uzun ömürler dilerim. Babaları ölmüş dostalarıma da sabır ve rahmet diliyorum.
İyi okumalar. Saygılarımla!..
...
Merhaba, çocuklar.
Bir geniş
bir büyük «Merhaba» demek,
sonra bitirmeden sözümü
yüzünüze bakıp gülerek
- kurnaz ve bahtiyar -
kırpmak gözümü...
Biz ne mükemmel dostlarız ki
kelimesiz ve yazısız
anlaşırız...
Merhaba, çocuklar,
merhaba cümleten...
nazım

Öncelikle bu kitabı bana paylaşmak için gönderen "ATAH" adlı üyemize çok teşekkür ediyorum.
Forumda daha önce Karaca Yayınlarına ait bir Tenten sayısı yayınlanmadığını sanıyorum. Kitap üzerinde yayınlandığı yıla ait bir ibare de göremedim. Bu macera ise daha önce sitemizde Millliyet Yayınları listesinde var.
Uzun zamandır tarama yapmıyordum. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde 70 sayfalık kitapta 400 MB büyüklüğüne ulaştım. Bu hali ile hem mediafire'a hem de dosya.co'ya ham ve düzenlenmiş beyaz halini yükledim. İndiren ve dokusunu bozmadan küçülten olursa verdiği linkleri eklerim.
Sayın Haluk YÜCESOY(profesör) üstadımın şahsında tüm babalara, Babalar günü armağanım olsun. Sizlere ve babalarınıza uzun ömürler dilerim. Babaları ölmüş dostalarıma da sabır ve rahmet diliyorum.
İyi okumalar. Saygılarımla!..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
...
TENTEN - PROF.TURNESOL KAÇIRILIYOR DÜZENLENMİŞ TARAMA
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TENTEN - PROF.TURNESOL KAÇIRILIYOR HAM TARAMA 10.3 MB.rar 10.4 MB
...422 MB'lık taramasını (ham olanını), piksel boyutunu değiştirmeden (yine 2380 piksel) sadece kalite düzenlemesi yaparak 163 MB'a indirdim. Ufak tefek düzeltmeler (deskew, kontrast, renk doygunlaştırması vb) de yaptım. ...
...
Merhaba, çocuklar.
Bir geniş
bir büyük «Merhaba» demek,
sonra bitirmeden sözümü
yüzünüze bakıp gülerek
- kurnaz ve bahtiyar -
kırpmak gözümü...
Biz ne mükemmel dostlarız ki
kelimesiz ve yazısız
anlaşırız...
Merhaba, çocuklar,