Tele Magazin (12-18 Mayıs 1980) Sayı: 24

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,818
29,884
i06knb3zg8pskk76g.jpg

Bu da Tv'de 7 Gün (1977-16) gibi oldu. Orjinali 146 mb olduğu için başka bir programla küçültmek zorunda kaldım. Bu durum da hiç içime sinmiyor. Link ölür. Harddiske bir şey olur.

@Baltimora'nın sevdiği zaman diliminden.

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,818
29,884
Kesinlikle Üstadım! :) Her insanın hayatında özlem duyduğu bir dönem vardır, benim de özlem duyduğum dönem 80'lerin ilk yarısı nedense.. Bu özel ve de güzel paylaşımınız için teşekkür ederim..

Sizi çook iyi anlıyorum. Ben de çok özlem duyuyorum. Çok sıkıldım bu hayattan. Hiçbir şey tat vermiyor. Çok fazla haksızlık var.

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,818
29,884
Sizi çook iyi anlıyorum. Ben de çok özlem duyuyorum. Çok sıkıldım bu hayattan. Hiçbir şey tat vermiyor. Çok fazla haksızlık var.
4 yıl önce yazmışım. Acaba 4 yıllık bu arada yaşadığım ruhsal sıkıntıları o an bilebilseydim ne yazardım! Herhalde sadece halime şükrederdim ki depremden sonra daha ne kötü olabilir ki dedim. Boşandık. Birkaç hafta önce yine isyan bir halde daha kötü ne olabilir ki dedim. Çocuğun hastalığı nüksetti. Hastane hastane gez işte.

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,818
29,884
i06knb3zg8pskk76g.jpg

Link ölür. Harddiske bir şey olur.
link de öldü harddisk de göçük altında kaldı. Sabahtan bu yana neden yaşıyorum ki diyorum. Atlamak ile atlamamak arasında beni tek tutan kötürüm kalma riski. Eskiden son andaki acıdan korkardım artık o da kalmadı.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,964
14,736
İnsanın boğazı düğüm düğüm olur ya yazdıklarınızı okuyunca o hale geldim çok badireler yaşayıp bu güne gelmeniz bile büyük bir dirayet sahibi olmanızdan kaynaklanıyor lütfen kendinizi güçsüz düşürmeyin inadına bazı değerleriniz için yaşama sarılın. Size ihtiyacı olan ardınızda bırakılan bir can için dahi olsa direnmeniz ona daha çok güç verecektir. Her yaşanan acı ancak o acıyı yaşayan bilir bende sizin durumunuzda yıllarca kaldım o kadar zor ve acı dolu yıllar yaşadım bir ben bir Allah bilir her yaşanan olumsuzluk insana derin acı ve izler bırakır bunları yaşadık istemeden de olsa üzerimizde derin izleri var lakin bunlara yenik düşmeyip inadına dik durmak galip gelmek gerek kendimiz için olmasa bile arkada boynu bükük bırakılacak kişinin hakkı gasp edilmemiş olur inadına inadına üzerine gidin bu yaşam döngüsü sadece size ait değil sorumlu olduklarınıza ait bizler artık yaşamımızı geride bıkacağımız sevenlerimize aile ve çocuklarımıza adadık bir tek başına bir birey değil içimizde parçalara ayrılmış bireyiz sağlıklı huzur dolu bir. Gelecek dilerim sevgi ve saygılarımla