Teks Özel Albüm 3(Renkli) Yılan İşareti (Balonlama)

turancan

Yeni Üye
23 Kas 2010
23
147
Bu güzel forum'a şimdiye kadar hiç katkım olmadı.Geç de olsa bir yerlerden başlamak gerekiyordu ve ben de iyi taramayı görünce Teks özel albüm 3 ile 4'ü seçtim.Ayrıca, önereceğiniz daha güzel bir yazı fontu varsa değerlendirmek isterim.
Keyifli okumalar..Umarım beğenirsiniz..

000ueufmf.jpg

015crc.jpg

1400 x 2057
244 Sayfa
205 MB
Partlar biribiriyle uyumludur.

Teks Öz. Albm 3-1:
Teks Öz. Albm 3-2:

Moderatör tarafında düzenlendi:

turancan

Yeni Üye
23 Kas 2010
23
147

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,066
14,164
Mükerrer olmuş ama verdiğiniz emek için çok teşekkür ederim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,256
38,687
İstanbul
Epey uğraştım ama dosyaları indirmekte zorluk çekiyorum. Pes etmeyeceğim tabi, devam edeceğim. Bundan sonraki çalışmaları daha kullanıcı dostu (şimdilik mediafire mesela) bir platforma yüklersen memnun olurum.

Daha önce yapılan bir çalışmaya el atman şanssızlık olmuş. Olabilir. Bundan sonrasında hem biraz daha dikkatli bakarsın hem de Çeviri ve Balonlama Projelerimiz başlığı altında niyetlendiğin seriyi bildirirsen dostlarımız da seni bu türden mükerrerlikler konusunda uyarabilir. Ya da yöneticilerle de irtibat kurabilirsin.

Henüz dosyaları indirmeyi beceremediğim için resmini koyduğun örnek sayfanı inceleyebildim sadece. Düzeltilmesi gereken hususlar var. Çalışmalarından örnek sayfalar gönderirsen belki bazı uyarılarla ufak tefek düzeltmeler yapabiliriz.

Tüm bunlar bir yana sessizliğini bozup foruma, çizgi roman severlere katkıda bulunma isteğin her şeyin ötesinde. Yeni çalışmalarını bekliyor olacağım. Herhangi bir desteğe ihtiyaç duyarsan da lütfen çekinme.

Teşekkür ediyorum.