Tanrı Köyü #1 [God Country]

walkingrider

Yeni Üye
10 Haz 2016
94
1,783
Bunamaya başlayan yaşlı, dul Emmet Quinlan'ın enkazlarından yükselirken oluşturduğu şiddetli patlama ailesi ve Batı Teksas kasabası için minik -bu patlama yerel kolluk kuvvetlerinin halledebileceğinden de büyük- bir problem. Fırtına ona büyülü bir kılıç verdi ve bu kılıç sağlam bir zihin ve bedenden fazlasına sahip olmasını sağladı. O artık Yalnız Yıldız Eyaleti(Texas)'ne gelen yaratıklarla yüzleşebilecek tek adam.

Image'den çevirdiğimiz ilk çizgi roman "God Country"nin ilk sayısı yayında. Açıkçası çok hoşuma gitti bu çalışma. Kesinlikle bir göz atmalısınız.

000.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

walkingrider

Yeni Üye
10 Haz 2016
94
1,783
Bu arada Marvel'da büyük bir projeye girişeceğiz. Deneyimli bir çevirmen arkadaş arıyoruz. İlgilenirseniz lütfen benimle iletişime geçiniz...

Vito

Çeviri & Balonlama
1 Kas 2015
422
5,334
Dünya
Çok teşekkürler arkadaşlar. Star Wars dışında Amerikan bağımsızlarına da ilgi göstermenize sevindim.
Donny Cates özellikle Redneck serisini ilgiyle takip ettiğim genç bir yazar.
Son dönemde hem bağımsız yayın evlerinde hem de Marvel'da yaptığı işlerle (Venom başta olmak üzere) adından epey söz ettirdi.
Başarılı işlerinizin devamını dilerim.

walkingrider

Yeni Üye
10 Haz 2016
94
1,783
Bağımsız çizgi romanları seven okuyuculara duyuru yapalım o zaman. Yakında Gideon Falls yayında olacak. Takipte kalınız...

Vito

Çeviri & Balonlama
1 Kas 2015
422
5,334
Dünya
Bağımsız çizgi romanları seven okuyuculara duyuru yapalım o zaman. Yakında Gideon Falls yayında olacak. Takipte kalınız...

Marvel ve DC'nin taytlılarıyla bağımsızlar arasındaki indirilme sayısı farkını bilmiyorum
ama buradaki "aktif katılımcı" üyelerin bağımsızlara daha çok ilgi gösterdiğini biliyorum.
Yaş ortalamasıyla da alakalı olabilir. Gideon Falls ise çok isabetli bir seçim. :24:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,574
İzmir
Image'nin bağımsız işlerini seviyorum.
Çok güzel hikayeler çıkartıyorlar.
Cates, Marvel hikayelerinden bildiğim ve sevdiğim bir yazar.
Takip edeceğim bir seri.
Teşekkürler.

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,627
24,998
Yine muhteşem bir çalışma.
Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederiz üstadım.
Bu zor günlerde çizgi roman deniz feneri gibi ışık tutuyor bizlere.
Gaileler arttıkça umudum da artıyor.
Ve yeneceğiz bütün kötülükleri.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,068
88,564
Kasımpaşa
Pek bahsettiğiniz çizerlerden haberim yok ama bu çizgi romanı beğendim.
Çizgiler güzel, ilgiyle takip edeceğim.
Teşekkürler.

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,590
Milyon dolarlık bir şirket olarak Image Comics'in bastığı çizgi romanlar pek bağımsız sayılmaz ama neyse. Image ilk kurulduğu dönemde bağımsız sayılırdı ama şirketin ilk haliyle bugünkü hali arasında haliyle çok fark var.