Tabletler İçin Çizgiroman Uygulaması?

Lithium1993

Yeni Üye
11 Haz 2013
1
1
Merhaba özellikle ipad ler için veritabanınızdaki bütün türkçe çizgiroman,manga vs.kaynakların bulunduğu sürekli güncellenen,ibooks yada gazete uygulamaları gibi bir uygulama yapmayı düşünürmüsünüz?Tablette çizgiroman okumak çok büyük kolaylık eğer böyle bişey yaparsanız pek çok takipçiniz olacaktır.Bence artık mobil cihazlara da açılma vaktiniz geldi.Hatta uygulamayı paralı yapıp siteniz için gelir bile sağlayabilirsiniz?Uygulama iyi olduktan sonra kimse para konusunda sorun çıkarmaz tahminimce.Umarım önerim bir gün gerçek olur...

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,427
82,872
hiçbiryerde :)
Burada herkes karşılık beklemeden
insanların kitap okuması için elinden
ne geliyorsa yapıyor.
Örneğin BURADA umut yücel arkadaşımız
uzun süredir bu çalışmaları yapıyor.
İlerde tabletten okuma yaygınlaşacağı için
gönüllülük esası ile herkesin katkısını bekleriz...
Şimdiden teşekkürler...

neco50

Süper Üye
11 May 2010
2,706
2,000

Bildiğim kadarıyla bu sitede para geçmiyor..Farkı bu olsa gerek diğer paragöz sitelerden.:)

İskenderunlu dostumuz doğru söylemiş.
Bu forumda "PARANIN" "P"si bile anılmaz. Dikkat ederseniz herhangi bir yerde reklam bile bulamazsınız.
Burası karşılıksız paylaşım sitesidir. Siz tablaette okumak istiyorsanız eğer, ister jpg, ister cbr formatında olsun tablette rahatlıkla okuyabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
ihtiyacınız olan programları yükleyince problem kalmaz.

tunayrecep

Yeni Üye
9 Tem 2013
8
5
benim kullandığım güzel bir uygulama var çizgi roman okumak için (kitap vb herşeyi okursunuz)
ben bunu kullanıyorum android için (reklam gibi oldu ama yararlanmanız için söylüyorum)
link :

PNG, JPEG, GIF, CBZ, CBR , CBT bunları da destekliyor.

HarunGRL

Yeni Üye
15 Tem 2013
10
2
Bende çizgi roman okurken tabletten okuyorum. Tabikide aslının yerini tutmuyor ama bilgisayarda okumaktan daha güzel olduğu kesin :)

Tablette çizgi roman okuman için sana önereceğim program ise ComicRack . Çok kullanışlı ve asla kasma yaratmıyor.

GooglePlay :

kayamtky

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
134
169
Arkadaşlar çizgi romanları Android işletim sistemli Tabletimde "ComicRack Free" programıyla okuyorum. Harika bir program tavsiye ederim.