SWİNG - 100 - SWİNG İN HİKAYESİ

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
313
629
sitemizin değerli üyeleri çizgi romanları daha kaliteli görüntülemek isteyen arkadaşlarımıza YACReader - İrfanView ve BandiView programlarını yüklemelerini tavsiye ederim. bu programlarla okunan romanların resim ve yazıları daha net ve ince görülüyor.

boga

Onursal Üye
27 Kas 2010
217
3,116
Teşekkürler ediyorum.
Ben henüz bu webp düzenlemesine alışamadım. jpg olarak paylaşabilirmisiniz?
Sn.Vefalı
Jpg formatında dosya boyutu çok büyüdüğünden (yaklaşık 220 mb) webp formatını kullanıyorum.
Benim kullandığım Cdisplay programı hiç format ayırt etmeden her iki formatı
aynı kalitede gösteriyor.
Sizin karşılaştığınız problem nedir?

istavritismail

Yeni Üye
5 Şub 2024
49
148
Sn.Vefalı
Jpg formatında dosya boyutu çok büyüdüğünden (yaklaşık 220 mb) webp formatını kullanıyorum.
Benim kullandığım Cdisplay programı hiç format ayırt etmeden her iki formatı
aynı kalitede gösteriyor.
Sizin karşılaştığınız problem nedir?
Öncelikle paylaşım kalitesi 10 üzerinden 10. Teşekkürler. webp uzantılı dosyalar üzerinde herhangi bir işlem yapamıyorum. Fareyi dosyanın üzerine tıkladığımda dosya yokmuş gibi davranıyor. Bu nedenle webp uzantılı dosyaları kendi düzenime göre arşivleyemedim. Örneğin sayfa altlarındaki sayfa numaraları çok büyük ve kenar boşlukları da fazla. Bunları düzenleyemedim. Bunun üzerine internetten dosyaları parça parça jpeg' e dönüştürdüm. Bayağı bir uğraştıktan sonra istediğim formata dönüştürdüm. Jpeg uzantılı durumda dosya bendr 93090 kb. yer kaplıyor. Sizin dediğniz gibi 220 mb. yer kaplamadı. Tabi ki bu durum kullanılan program farklılıklarından kaynaklanabilir. Ben bu işlerin uzmanı değilim, yanlış düşünüyor olabilirim. Sonuçta, alışılmış jpg formatlı paylaşım daha iyi olur gibi geliyor; ancak bu sizin işlerinizi zorlaştırıyorsa webp uzantı da olur.

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,509
28,327
Efsane muhteşem bir şekilde devam ediyor. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum üstadım.