Stern - The Undertaker, The Vagrant & The Assassin çevirisi...

pam

Çeviri & Balonlama
27 Kas 2009
278
3,789
Arkadaşlar,
Frédéric Maffre ve Julien Maffre (Illustrator)'in ''Stern - The Undertaker, The Vagrant & The Assassin'' eserini çevirmek üzere gündeme aldım.
Ben göremedim fakat kitap diyarımızda veya başka sitelerde zaten çevrildiyse, satıştaysa, yayın hakkı v.b. yazın lütfen... Başka kitaplara yöneleyim.

cbgmq7f.jpg

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
146
885
Maffre kardeşlerin kalburüstü western BD serisi çok iyi bir seçim. Şu ana kadar yayınlanan 5 albümü de okudum. Her biri farklı bir konu işlese de yayın sırasıyla okunması gerekli bir seri. Çok iyi bir anti-kahraman yaratmışlar ve bildik klişe konuların dışında kalan ilgi çekici öyküler, gayet başarılı bir görsellikle sunulmuş. Son yıllarda yükselişe geçen Western BD türünün en iyi temsilcilerinden biri.

Europe Comics bu serinin kaç albümünü İngilizce yayınladı emin değilim, bakmalı. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de yayınlanmadı.

pam

Çeviri & Balonlama
27 Kas 2009
278
3,789
@karlıova Vahşi batıda Edgar Allan Poe tipli kendi halinde bir cenazeciden cinayet gizemleri çözen dedektif yaratma fikri benim de hoşuma gitti.
Güzel çizimlerle, yüksek puan/iyi okuyucu yorumları da birleşince birinci kitabı çevirmeye başladım bakalım.

Son düzenleme: