Stern - T05 - Une simple formalité (FR)

CEMMM

Yeni Üye
12 Tem 2023
70
252
Yabancı Dilde paylaşımlarda Gandor08 ve Balkan artık nedense yok. Osidi ve yeni balkan Nisann ile ilginç eserlere ulaşıyoruz. Herkese teşekkür.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,290
38,925
İstanbul
Link ölmüş. Yenilemeniz mümkün mü?
Teşekkürler.

hocam link açılmıyor

Şu linkte mevcut:

İndirmesi biraz zahmetli olabiliyor. Buradan indirseniz ve diğer site dostlarımızın istifade etmesi için Mediafire, Mega gibi daha erişilebilir platformlara yükleseniz şahane olurdu.

Bu serinin son olarak 4. sayısını @pam ve @jeffrey dostlarımızın işbirliği ile kısa süre önce okumuştuk. Öyle tahmin ve umut ediyorum ki 5. sayıyı da Türkçe okuma fırsatı bulabileceğiz. Bu vesileyle kendilerine teşekkürlerimi iletmiş olayım.

dartanyan66

Yeni Üye
23 Mar 2019
8
15
Şu linkte mevcut:

İndirmesi biraz zahmetli olabiliyor. Buradan indirseniz ve diğer site dostlarımızın istifade etmesi için Mediafire, Mega gibi daha erişilebilir platformlara yükleseniz şahane olurdu.

Bu serinin son olarak 4. sayısını @pam ve @jeffrey dostlarımızın işbirliği ile kısa süre önce okumuştuk. Öyle tahmin ve umut ediyorum ki 5. sayıyı da Türkçe okuma fırsatı bulabileceğiz. Bu vesileyle kendilerine teşekkürlerimi iletmiş olayım.
Libgen.li sitesi virüs içeriyor. Dikkat edin.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,682
51,116

Üstatlar RadoWen ve dartanyan66 Link Yenilendi

Yabancı dilde okuyup, sonrasında Türkçe olarak okuyunca zevk almayanların indirmeden önce Üstat @direnc11 'in mesajını dikkate almasını öneririm.
"Bu serinin son olarak 4. sayısını @pam ve @jeffrey dostlarımızın işbirliği ile kısa süre önce okumuştuk. Öyle tahmin ve umut ediyorum ki 5. sayıyı da Türkçe okuma fırsatı bulabileceğiz. Bu vesileyle kendilerine teşekkürlerimi iletmiş olayım."