Special Mandrake 66 Şef

vefalı

Duayen
E-Dergi Takımı
16 May 2009
4,083
89,626
CJgkFk.jpg

Dostlar bir önceki (66) sayı like vermek bazı dostlarımıza zor geliyor,oysa 172 indirim olmuş.
Bu paylaşım 100 like'ye ulaşana kadar paylaşımı erteleyeceğim,
Sevgi saygı.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
443
1,023
Değerli üstadım bu site sizin gibi fedakar ve insan sevgisi - dostluğu bilen yaptığı güzel çalışmalar karşılığında hiç bir şey istemeyen değerli arkadaşlarımız ve dostlarımız sayesinde büyümüştür. Sizin gibi değerli bir üstadımız ne bizlere küser nede bu güzel siteye hizmet etmekten vazgeçer. Size ve bu siteye katkıda bulunan bütün değerli yönetici ve üstadlarımıza emeğiyle bizlere bu siteyi sevdiren rahmetli Profesör Haluk beyide unutmayalım, çok teşekkür ederim. Sağ olun.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,752
7,526
Belki başlatır başlatmaz sayaç sayıyordur. Ama indirme kesilince ve tekrar baştan indirme başlattığında o tek kişiye iki+ sayıyordur.. İndirme sayısı yanıltıcıdır belki.

Belki sadece paylaşım görüp indiren, ama forumda hiç bir yerde yazmayan, beğen'meyen, hiç aktif olmayanlardır bir kısmı. Onlar paylaşımın devam etmesini etmemesini de umursamaz.

Yani ya, hiç olmayan, ya da, hiç umursamayan 'o' birilerine mesaj gönderirken,
aslında tek cezalandırdığın, düzgün olan, beğenen, yazan, paylaşımınla ilgilenen o 50 kişidir..

eloian

Yeni Üye
17 Eki 2023
18
39
Belki başlatır başlatmaz sayaç sayıyordur. Ama indirme kesilince ve tekrar baştan indirme başlattığında o tek kişiye iki+ sayıyordur.. İndirme sayısı yanıltıcıdır belki.

Belki sadece paylaşım görüp indiren, ama forumda hiç bir yerde yazmayan, beğen'meyen, hiç aktif olmayanlardır bir kısmı. Onlar paylaşımın devam etmesini etmemesini de umursamaz.

Yani ya, hiç olmayan, ya da, hiç umursamayan 'o' birilerine mesaj gönderirken,
aslında tek cezalandırdığın, düzgün olan, beğenen, yazan, paylaşımınla ilgilenen o 50 kişidir..
buradaki mediafire linklerini alıp liste şeklinde sosyal medyada bir yerlerde paylaşıyorlar, birçok defa farklı yerlerde karşılaştım. oradan linki görüp indirenler buraya üye olmadıkları için beğeni veya yorum sayıları indirilme sayılarına göre düşük kalıyor. Her indirilmeyi bir beğeni olarak kabul edince problem kalmıyor aslında :)

drmddrmd

Çeviri & Balonlama
2 Tem 2021
558
4,592
Manisa
Değerli @vefalı üstadım, çocukluk yıllarımda henüz sinema önlerindeki değişim pazarlarına düşmediği için ( bu pazarlarda bol miktarda Teksas, Tommiks ve diğer kara kitaplar!!! vardı) her hafta gazete bayisi önünde bekleyerek cüzi harçlıklarımla satın aldığım iki kahramanımdan birisidir Mandrake (diğeri Kızılmaske). Bütün sayılarını siteye üye olduğum günden itibaren indirip defalarca okumuşumdur. Ancak sizin düzenlemenizle ve yayın tarihi bilgileriyle tekrar okumak bir başka güzel. Ellerinize sağlık, çok çok teşekkürler... Like konusunu boşverin bence, değerinizi bilenler biliyor zaten.

drmddrmd

Çeviri & Balonlama
2 Tem 2021
558
4,592
Manisa
Ne yazıkki tüm paylaşım platformlarında hep aynı sorun yaşanıyor , bu nedenle ben de blog sayfamı ve arşivimi erişime kapattım
Bu kararınıza üzüldüm doğrusu. Ben çizgi romanların mümkün olan her ortamda paylaşılmasına taraftarım. Sizin blogunuzda , herhangi bir siteye üye olmadan, indirme yapmadan direkt çizgi roman okuma imkanı vardı.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
443
1,023
Ben bu sitenin en yaşlı üyelerinden birisiyim. Değerli üstadım Atlas Mert siz bu siteye çok güzel çalışmalarınızla değer katan ve bizlere en güzel çizgi romanları şu anda renklendirerek sunan ve hiçbir karşılık beklemeyen üstadlarımızdan birisiydiniz. Blog sayfanızı ve arşivinizi erişime kapatmanız sadece beni değil bu sitede gerçekten çizgi roman sevenleri ve başta yönetici arkadaşlarımızı da üzer. Bu site sizler gibi değerli üstadlar sayesinde bugünlere geldi. Türkiye'nin değil belkide dünyanın en büyük çizgi roman sitesi olmasına katkılarınız çok büyük. Kararınızı yeniden gözden geçirmeniz ve bu siteyi daha çok güzel çalışmalarınızla zenginleştirmeniz beni ve birçok dostlarımızı sevindirecektir. Bu güzel siteye katkıda bulunan bütün değerli dostlara çok teşekkür ederim. Sağ olun.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,068
91,908
hiçbiryerde :)
Ben de yıllarca müzik ya da film indirdiğim sitelere ne abone
olmuştum ne de herhangi bir mesaj yazmıştım... Forum kültürü
ya da aslında internet kültürü namına hiçbir şey yoktu bende
o zamanlar tabii ki. Son on beş yılda öğrendim internette
paylaşmayı, bunun güzelliklerini, inceliklerini...
Bu yeni sayı için çok teşekkür ederim @vefalı üstadım.
Hassasiyetiniz konusunda gayet haklısınız ve şundan
eminim, çok daha fazla beğeni alacaktır zaman içinde.