Sony Müzik Seti

funghu

Kıdemli Üye
13 Şub 2021
618
8,284
İstanbul
egi71o0.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam 1991 yılında almıştım.
Bir temizlik sırasında masadan düştükten sonra, hayatına radyo olarak devam etmişti.
Nihayetinde, çöpe yollandı.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
515
1,874
İstanbul
İlk ve tek müzik setimi tezgahtar olarak çalıştığım mobilya mağazasından kazandığım para ile farklı beyaz eşya mağazasından arçelik-beko marka cd player olan (All in one ) bu müzik setini almıştım.
Mağaza sahibi senetle satmıştı ; beni çok genç görmüş arkamdan gizlice takip etmiş (sonradan öğrenmiştim) ve başka bir mağazada çalıştığımı görünce ferahlamıştı. Elime fazla para geçince senetleri 2 şer 2 şer alıp erken bitirmiştim.
Sanki adama "sen bana güvenmedin ama bak ben de para var leyn" demek istemiştim. Onunda çok umurundaydı ya neyse gençlik işte..
Aldığım ilk müzik Cd si ise; Metallica nın "Black Albüm" dediği üzerindeki siyah - ya da gri- yılan simgesi zor görülen yine siyah kapağı olan Metallica albümüydü.
Onu da Bakırköy deki ilk AVM miz olan Galleria ya giderken bir bayram günü yerlerde açılan tezgahlardan almıştım.
O zaman daha müzik setim bile yoktu...
Çalışıp para kazanınca ilk iş bu cd playerlı bu müzik setini almıştım.
Sonraları ise karışık kasetlerle Metallica kasetleri dinleyerek eşliğinde traş olurdum.

Annemler de bırakmıştım.
Yıllar sonra sonra gittiğimde sanırım kedisi üzerine işeyince atmışlardı... Akıbeti meçhul...

Son düzenleme:

thorkill

Aktif Üye
26 Mar 2013
156
306
Ben bir müzik sistemleri tutkulusuyum.evimde yaklaşık 8 tam katlı ve 14 adet deck sistem vardır.bunlar antalya bi tatil köyünde çalışan dj arkadaşımdan almıştım.bazıları arızalı ama çalişanlar muhteşem ses verir.bu tadı almayan anlamaz mp3 ile plak kaset ton farkını ama hiçbir zaman ölmeyecek müzik sistemleridir.tavsiye ederim.ayrıca 980 plak ve bi o kadar cd ve kaset arşivim var.müzik bir galaxy dir.

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
191
1,686
istanbul
Üstadım atılır mı o yahu? Radyosu çalıştığına göre AUX girişleri de çalışıyordur uygun bir kabloyla telefonunu, tabletini bağlarsın yine dinlersin. Hatta mahalleye dinletirsin bunlardaki amfi hiç bi cihazda yok. Bende de bir RX 70 var bu şekilde kullanıyorum. Sony artık böyle şeyler üretmiyor yapsalar parasına acımam.