Onlardaki kalite şimdi yok, müzik dinlemekten çok keyif alamıyorum artık.Ben dinliyorum kaset ve cd arşivim vardır. Katlı müzik setlerim vardır.Keyifle dinliyorum.
Haklısınız, sonra pişman oldum attığıma, ama iş işten geçmişti.Üstadım atılır mı o yahu? Radyosu çalıştığına göre AUX girişleri de çalışıyordur uygun bir kabloyla telefonunu, tabletini bağlarsın yine dinlersin. Hatta mahalleye dinletirsin bunlardaki amfi hiç bi cihazda yok. Bende de bir RX 70 var bu şekilde kullanıyorum. Sony artık böyle şeyler üretmiyor yapsalar parasına acımam.
![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 1991 yılında almıştım.
Bir temizlik sırasında masadan düştükten sonra, hayatına radyo olarak devam etmişti.
Nihayetinde, çöpe yollandı.
Düşmesi çok fena olmuş yoksa Sony FH serisi gibi kaliteli ürünleri bugün Sony kendisi bile üretemiyor. Bu cihazlardaki tonlama yeni nesilde maalesef pek yok, olan da dünyanın parası. Doğubank'a 80'lerde bu cihazları görebilmek için az mı gittik. Sonra mesleğim müzik olunca abartmıyorum bir ara evde 13 adet müzik seti oldu. Sonra evden eve taşınırken eşe dosta dağıttım. Bu FH serisinden 3 adet vardı, şimdi arayıp bulmak öyle zor ki... Anıları yazmak ise insanın içini titretiyor. Bizim kuşak sadece hayatına giren insanlarla değil, eşyalarla bile bir bağ kurardı. İlk bisikletten, ilk müzik setine, karışık kasetlere, çizgi romanlara, dergiler, ilk kol saatimize her şeyle bir gönül bağı kurardık. Bu değeri kaybedince başladı toplumda yozlaşma!![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 1991 yılında almıştım.
Bir temizlik sırasında masadan düştükten sonra, hayatına radyo olarak devam etmişti.
Nihayetinde, çöpe yollandı.
Bir tek bisikletim oldu, 3 şehir gördü. Üniversitede okurken hâlâ bendeydi, artık zamanıdır deyip, komşu çocuklarından birisine sapasağlam vermiştim.İlk bisikletten, ilk müzik setine, karışık kasetlere, çizgi romanlara, dergiler, ilk kol saatimize her şeyle bir gönül bağı kurardık. Bu değeri kaybedince başladı toplumda yozlaşma!