Skrulllar ile Tanışın #5

walkingrider

Yeni Üye
10 Haz 2016
94
1,783

00.jpg

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,574
İzmir
Skrull'lar İle Tanışın serisini bugün bitirdim. Marvel çizgi romanlarında pek çok kez karşımıza çıkan uzaylı şekil değiştirebilen Skrull ırkı defalarca Dünya'nın kahramanları ile karşı karşıya geldiler. Gizli İstila isimli event hikayesinde Skrull'lar kahramanların şekline girip, neredeyse gerçeğinden ayrıt edilemez kopyalar ile gezegenimizi ele geçiriyorlardı. Event sonrasında yenilmelerinin ardından avlanmaya başladılar. Bir süre Skrull'lar ile karşılaşmadık. Daha sonra kendilerini Kaptan Marvel filminde gördük. Bu kez istilacı değil sığınmacıydılar. Kree'lerden kaçan Skrull'lar dünyamızda, insanlar arasında gizleniyorlardı. Bu hikayede aramıza gizlenen, bizden gibi yaşayan buna karşılık casusuluk yaparak Skrull yönetimine çalışan aileleri okuduk. Skrull'ları gerçekten tanıdık. Hikayenin kurgusunu çok beğendim. Paylaşımınız için teşekkürler.

Berkiner

Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2015
125
1,769
Hepsi aslında yeni Skrull istilasına bir ön hazırlıktı. Bu seriyi bitirdeyseniz bu sabah paylaştığımız Geliyor! cildini ardından yarın paylaşacağımız sayıyı okuduğunuz zaman tam olarak hazır olmuş olursunuz. :D Aynı zamanda yarın Empyre: İntikamcılar #0 yayınlanacak biz de direkt çevirisine başlaaycağız haftaya blogumuzda olur.

Okuma sırasını da yeni başlayacaklar için buraya bırakıyorum.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,574
İzmir
Hepsi aslında yeni Skrull istilasına bir ön hazırlıktı. Bu seriyi bitirdeyseniz bu sabah paylaştığımız Geliyor! cildini ardından yarın paylaşacağımız sayıyı okuduğunuz zaman tam olarak hazır olmuş olursunuz. :D Aynı zamanda yarın Empyre: İntikamcılar #0 yayınlanacak biz de direkt çevirisine başlaaycağız haftaya blogumuzda olur.

Okuma sırasını da yeni başlayacaklar için buraya bırakıyorum.

Şimdi Geliyor!'u okuyorum.
Takipteyim. :D