Şizofreni / Psikoz ile ilgili Kitaplar

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
440
1,412
Bir yakınınız şizofreni teşhisi aldıysa, psikotik atak geçirmiş ise, psikotik atak geçirip daha sora intihar girişiminde bulunmuş ise, psikolojik hasta olduğunu kabul etmeyip ilaçları almayı bırakıyorsa bu kitapları okumanızda fayda var.
İngilizce e-pub dosyalarını internetten bulup indirdim, her bir bölümü (chapter) Google Gemini 3.1 Pro YZ ile çevirdim, e-pub dosyasını yeniden oluşturdum.
The Center Cannot Hold, 2007 (Merkez Tutunamıyor, 2007) kitabının "Bir Şizofrenin Yaşamı" adıyla basılmış, piyasadan alınabilen Türkçe çevirisi bulunduğu için YZ Türkçe çevirisini burada paylaşmadım

hizliresim.com sitesine daha önce yüklemiş olduğum kapak resimleri artık görünmüyor, bu nedenle kapak resimlerini yeni abone olduğum resmim.net sitesine yükledim, umarım bu site de günün birinde patlamaz.

I'm not Sick I Don't need help, 10th Edition (Hasta Değilim, Yardıma İhtiyacım Yok, 10. Baskı)

Surviving Schizophrenia, 7th edition (Şizofreniyle Başa Çıkmak, 7. Baskı)

The Center Cannot Hold, 2007 (Merkez Tutunamıyor, 2007) (Bir Şizofrenin Yaşamı, Delilik ile Dahilik Arasında Bir Hayat )

Son düzenleme: