SIRADAKİLER

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
711
6,089
istanbul
aslında bunları yazıp yazmamak konusunda baya çekindim. çünkü plan yaparsan mutlaka bi şekilde boka sarar. ( murphy, büyük adammışsın ) fakat sıraya koyduğum demeyelim de çeviri listeme aldığım kitapları da paylaşmak istedim.
belki bu sayede bir etkileşim de oluşur bazılarını öne alma, iptal etme yada iş bölümü yapma durumları da oluşur ümidindeyim.
ümidindeyim diyorum arkadaşlar, aloo, siz de bi yorumda veya yardımda bulunursunuz heralde dimi.
neyse ilk sırada :
HUNGER AND DUSK var. bu kitabı 2 aydan fazla zaman önce seçmiştim, bu arada nebula ödülünü de aldı artık çevirmesi şart oldu. baya uzun bir seri ve henüz bitmedi fakat çizimler de konu da bence çok güzel.

2junewd.jpg

bundan sonrakiler belirli bir sırada değil ama bazıları öncelikli olacak.
mesela assasins apprentice ilk önce yapılacaklar arasında: bu da çok uzun, kitabı çok güzeldi konu da güzel. bence diyarda olmalı.

cdks2pf.jpg



daha sonrası için hounds head, last barbarians, samurai grandpa var. öncelik belirsiz.

ckr8h4e.jpg

rt0o4ih.jpg

12vwssk.jpg


daha daha sonrası için : bu tarzı sevenler de vardır diye gun honey var. bu da oldukça fazla sayısı olan bir seri. planım ilk sayının tepkisine göre devam etmek.
i7n92yr.jpg


bunların dışında bi 10 - 15 tane kadar daha var ama onları da buraya eklemeyeceğim, zaten bu yazdıklarımı bile bitirme ihtimali bana pek gerçekçi gelmiyor. ama dediğim gibi yardım ederim diyen olursa, çeviri benden balonlamaya el atan olursa diyara epey bir katkımız olur.
sen bi şekilde bitir biz severek okuruz derseniz. kısmetse 2067 yılı civarı bitiririm.
 
Üst