Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın abboritta ;
Derginin içindekiler kısmına göz atıyorum. İlgimi çekenleri seçmek için. 46. Sayfanın karşısında Jodie Foster var. Bakınız onun için neler yazıyor : "Çocuk yaşta Hollywood'da çalışmaya başlayan, Oscar'lara uzanan, yönetmenliği de içeren bir kariyere sahip ünlü yıldızla geçmişten bugüne uzayan bir söyleşi." Ben Jodie Foster'in yönetmenlik yaptığını bilmiyordum. Bu satırlarda öğrendim. İlginç....
Gidiyorum 46. sayfaya. Daha ilk satırlarda yazılana bakın ...
"Bir Jodie Foster rüyası... "Çevremdeki insanlarla gerçekten korkunç, dehşet verici suçlar işliyoruz ama hiçbir şey hissetmiyoruz. Yaptıklarımıza devam ediyoruzve bu bizim öğle yemeğimiz gibi bir şey. Tıpkı vampirler gibi. Fikir aynı. Gruplar halinde hareket ediyorsun ve korkunç, gerçekten korkunç şeyler yapıyorsun. Ben de onlardan biriyim."
Ben şoktayım... Bu satırları aldım Ülkemin şu anki durumuna geldim... Bunları yaşıyoruz. Gerisini siz düşünün. Ben sadece bazı sözcükleri renklendirerek vurguları belirleyeceğim...
Oysa ben Martin Scorsese'in 102. sayfada yer alan Sinema Dersleri'ne değinmek isterdim. Ne de olsa ilk bitirdiğim okulda Yönetmenlik dersleri de vardı derslerimiz arasında... Neyse .....