''Yiğit''
Aktif Üye
Abilerim geçenlerde bir sahafa gittim ismini söylemeyeceğim,çizgi roman falan bakıyorum.Neyse adam sordu abicim ne bakıyosun falan bende mister no,zagorlara falan bakıyorum dedim,Şimdi asıl olay burdan sonra başlıyor.Abi dedi işte tam önündeki kitaplıkta falan dedi baktım bende,neyse abiye maxi zagorları sordum gösterdi nerde olduğunu falan,32 tlCİK dedi abi.Neyse bende biraz bakıyım ozaman dedim.Sonra abi gel bak şunlara bak ciltleri sağlamdır bak şuna,mister no'lara bak daha kimse dokanmadı cillop gibi diyo falan,sonra bi baktım abi elime tıkıştırıyo kitapları.Biraz daha tıkıştırsaydı gelen müşteriler benim üstümden seçicekti kitapları.Tırstım ben abiden nerdeyse silah zoruyla aldırtıcak bunları bana,fiyatlarda pahalı.Gördü tabi tek başıma
.Neyse bende babam arkadaki sahaflarda Atatürk kitaplarına bakıyo diyip kaçıp gittim ordan
Başka bi sahaftan aynısını 15 tl'ye aldım ayrı konu.Bunu karikatür olarak çizmek isterdim kendi capımda ama gülerek hatırlarım diye çizmedim.Sizde benim gibi böyle bi olay yaşadıysanız ki yaşamadığınızı sanıyorum,çizgi romandan soğumadıysanız gerçek bir okursunuz...