SHI

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,254
SHI-01-In-the-Beginning-There-Was-Fury.jpg

SHI-02-The-Demon-King.jpg

SHI-03-Revenge.jpg

SHI-04-Victoria.jpg

GüvenGüven

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,093
5,367
Bandırma
Paylaşımınız için teşekkür ederim Gandor Üstadım. Hayli ilginç ve sürükleyici bir eser.

Öte yandan 2. sayı The Demon King'in 42. sayfasında (044.jpg) sayfa dizilimi ve balonlarda hatırı sayılır ölçüde kayma var.

Alternatif bulabilirsek ya da düzeltme imkanımız olur ise çevirisini yaparak Türkçe'ye kazandırmak istiyorum.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,254
İkaz için sağol kardeşim, başka bir platformdan indirdim, omadı Fransızcası'nı indirmiştim daha önce.

İngilizce başka yerden aldığım düzgün. Sayfayı yükledim sen bilgisayarına farklı kaydet yeterli.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
846
1,721
Mangalarda ki "seinen" denen yetişkin serileri gibi. Çeviri gelecekse bir gün harika olur.

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,604
Benim de ikinci kitaptan beridir gözüm bunda ama listem çok yoğun. Son iki kitabı okuyamadım bile. Guvenguven dostumuzun çevirisiyle okuyabilecek olmamız içimi rahatladı. Yanlış hatırlamıyorsam Japon bir anne öldürülen çocuğunun intikamını almak için İngiliz bir hanım ile güç birleştiriyor ve İngiliz imparatorluğu ile mücadele ediyordu.

Son düzenleme:

GüvenGüven

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,093
5,367
Bandırma
Benim de ikinci kitaptan beridir gözüm bunda ama listem çok yoğun. Son iki kitabı okuyamadım bile. Guvenguven dostumuzun çevirisiyle okuyabilecek olmamız içimi rahatladı. Yanlış hatırlamıyorsam Japon bir anne öldürülen çocuğunun intikamını almak için İngiliz bir hanım ile güç birleştiriyor ve İngiliz imparatorluğu ile mücadele ediyordu.

Sizin gibi değerli dostlarla, üstadlarla paslaşarak foruma katkı sunmayı, paylaşmayı çok seviyorum. Bu vesile ile size bir kez daha teşekkür etmek isterim...