Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son yıllardaki dostlarımın çoğunluğunu Çizgi Diyarında tanıdıklarım oluşturuyor.
Bunu da sevgili İlker'e borçluyum.
2009 yılından bu yana hep dostluğunu, bep güler yüzünü gördüm.
Sevgili kardeşim, forumun kaptanı bakuninimize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
Sayın "Bakunin",
doğum gününüzü gönülden tebrik ediyor,
sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz nice güzel yıllar diliyor,
bizlere yaşattığınız tüm güzellikler için tekrar teşekkür ediyorum.
Selamlar ve saygılar sevgili dost!..
Sayesinde bir çok değerli insan tanımamın yanında, bundan yıllar önce; Çizgi Diyarı'nın bir parçası olan Nostalji Diyarı'nın açılması hususunda kendisine ricada bulunduğumda, bunu hiç düşünmeden kabul ederek ve de beni yöneticiliğe terfi ettirerek ne kadar paylaşımcı ve değerli bir insan olduğunu bir kez daha gösteren sevgili Bakunin'e yeni yaşının tüm güzellikleri kendisine getirmesini temenni ederim.
Hayatımdaki en buruk doğum günü kutlaması oldu bu.
Ancak, siz dostların, iyi dilek ve temennileri ciddi moral oldu.
Hepinize en samimi duygularımla ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Artık sadece çocukluğumuzda kaldığını zannettiğimiz, bizlerin başka bir dünyada yaşamasını sağlayan çizgi roman deryasının, adeta yeniden dünyaya gelir gibi canlanmasını sağlayan sitemizin en önemli kurucusu olan sayın Bakunin'in, yaş gününü kutlar, bu site ile bizlere yaşattığınız huzur ve mutluluğun daha fazlasını hayatınızda yaşamanızı dilerim.
Gülmek gülenin,
yıldızlar gecenin,
mutluluk sadece senin olsun...
Rabbimden dilerim
O kadar mutlu ol ki
gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun...
Doğum günün kutlu olsun.