Selamlar

rcihan71

Aktif Üye
24 Eyl 2009
360
756
Herkese Selamlar...aslında üyeliğim eski fakat sanal alemde ilk kullandığım ismimi bu forumda da kullanmaya karar verdim,sağolsun yönetici arkadaşlar da kırmayıp yardımcı oldular.Diğer sitenin hemen hemen ilk kurulduğundan beri üyesiydim fakat forumda istediği gibi at oynatan,benim 'İmamın modları' diye tabir ettiğim kişilerce forumdan banlandım.Artık orada Atatürkçü,Laik,Milliyetçi kişilere karşı bu yeşil moderatörlerin yürüttüğü belirgin bir dışlama politikası egemen....Üzücü olan ise naçizane emeklerimizin geçtiği forumda haklarımızın yeterince korunmamış olması...Her şerde bir hayır vardır diyor ve aranızda daha fazla vakit geçirebilmek temennisi ile Merhaba diyorum.
Forumun son sürat ilerlediği de bir gerçek..

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,815
NeverLand
Sevgili dostum;
Sizi çok önceden tanıyorum.
Yaşamış olduğunuz duruma üzüldüğümü belirtmeliyim.
Maalesef bazen kişisel hırslar her şeyin önüne geçebiliyor.
Hoş geldiniz.

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
6,993
12,035
Söylenecek, dile getirilecek çok şey var. Bu konularda zaman kimleri haklı çıkaracak bekleyip göreceğiz inşallah.
Bilinki sizin gibi duayyenleri aramızda görmek de farklı bir mutluluk. Bir kez daha hoş geldiniz.

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,414
hiç üzülmeyin.. bizde yeşilde kırmızı, sarıda mavi, mavide kırmızı.. hepimiz iyi niyetimizle palaşımlarda bulunan ağabey kardeşleriz.. hoş geldiniz..

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,226
5,126
Hoş geldiniz tanıdık bir rumuz...Umarım renklerimizden hoşnut olursunuz.

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,737
2,363
Hoşgeldiniz, zaten eski bir dostumuz olduğunuza göre bizleri tanıyor ve bu ortamı biliyor olmanız gerekir. Paylaşacağımız nice güzelliklere, dostlukla.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,836
39,379
İstanbul
Hoşgeldiniz. Burada orada yaşadıklarınızın tersine çok güzel anlar geçireceğinizden emin olabilirsiniz.. Buradaki tek kimlik insan olmaktır.. Tabi ki gerçek anlamda!!!.. Sevgiyle kalın..

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,192
Kasımpaşa
Sevgili rcihan71
öncelikle diyarımıza tekrar hoş geldiniz.
Açık yürekli ve gönlü zengin insanların başımız üzerinde yerleri var,
burada şifre yok, burada mod medyan yok
özellikle burada kimseye yalakalanmak yok
Size nasıl yazıyorsam, nasıl hitap ediyorsam
yönetici arkadaşlara da aynı şekilde sesleniyorum.
Burada eleştiri var, burada düşüncesini açıkça yazmak var
ve tamamen karşılıksız paylaşmak var.
Umarım gerçekten keyif alırsınız burada olmaktan.
Saygılarımla.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,418
2,369
istanbul
sizi tanımayan yada kim olduğunuzu anlamayan tek kişi benim herhalde... öteki tarafın :D ceremesini bir kaç gün çekip bu huzurlu mekanı bulup şanslı olanlardanım... :D

hoşgeldiniz... eminim memnun kalacaksınız...

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,254
İstanbul-İzmir
Tarama olsun çeviri ve balonlama olsun bu işleri yapanların sayısı zaten çok azken bu çekememezlik bu statü kavgası ben oldum asarım keserim kavgası neden? anlayamıyorum.
burada huzuru bulacağından kuşkum yok dostum iyiki geldin.. sınırlamalar tabiiki olacaktır genel konular din siyaset ahlak gibi, ama burada eleştiriyide övgüyüde rahat rahat yapabilirsin..
buraya geldiğim haftalarda tuttum bakunine sataştım karikatürün birinde rastlantı adı geçmiş..
herkes güldü .. olması gerektiği gibi .. orda yapsam direk i.p banlanır... zaten hiç bir şey yapmadan banladılar..
olsun canları sağolsun diyecektim ama..
tuttular rahip ,blackbishop, esattr şu bu derken emek verenlere savaş açtılar!!
yok arkadaş emekçiye sataşanın canı falan sağolmasın..
forumumuza hoşgeldin huzurlu yuvaya..

rcihan71

Aktif Üye
24 Eyl 2009
360
756
Herkese çok çok teşekkürler sıcak hoşgeldinler için :) bizi birleştiren asıl olay çizgiromana gönül vermiş olmamız tabi ki..diğer meseleleri tartışacak binlerce forum var nette,o yüzden yaşasın çizgi roman diyorum :)