Selamlar Çizgiroman Severler!

warhammer

Yeni Üye
13 Kas 2011
12
9
Herkese merhaba,

Degerli dostum Filmografi sayesinde bu forumu duydum ve hemen kayit oldum. Bu tarz forumlarin insan hayatina cok olumlu katkilarinin oldugunu dusunuyorum. Kayitli ve aktif oldugum kendi meslek alanimda bir forum daha var, ama bu bambaska oldu. Tamamen zevk ve keyif meselesi bu cizgi roman isi cunku :)

Filmografi kardesimle birlikte ilk ceviri-balonlama cizgi roman projemizi (The Beauty - http://www.cizgidiyari.com/forum/ce...y-01-2011-ceviri-ve-balonlama.html#post159557) gerceklestirdik ve sitenizde okumaniz icin paylastik. Umarim begenirsiniz. Bu benim icin bir ilk oldugundan cok iyi cevirememis veya konusmalari tam cizgi roman agizi ile yazamamis olabilirim, o yuzden affola. Ilk proje oldugundan cok zevkliydi, ama bu son olacak anlamina da gelmiyor. Yakinda supriz serilerle tekrar karsinizda olabiliriz ;)

Selamlar saygilar..

Son düzenleme:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,494
İzmir
Sevgili warhammer,
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz,
Bir dostum sayesinde burayı tanıdğınıza göre fazla söze gerek yok.
Zaten biliyorsunuzdur.
Gelir gelmez başarılı bir çeviri ile aramıza katılmanız çok hoş.
Selamlarımla...

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,939
Sarıyer
Elinde çıkını ile gelenlere nadiren rastlıyoruz. Yaptığınız ve yapacağınız katklıar için şimdiden teşekkürler.

Hoş geldiniz.

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,858
5,362
Hoş geldiniz,hoşça vakit geçirmenizi dilerim.Buna mukabil güzel paylaşım ve çeviri içinde ayrıca teşekkürler.

Esen kalın.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,646
84,814
NeverLand
Devam sayısını sabırsızlıkla bekleyeceğim bir çalışmayla gelmeniz harika oldu doğrusu. :)
Hoş geldiniz.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,671
denize sıfır
keyif kattınız dostum hoşgeldiniz aramıza..:)
byo2pmefxjch3r3hd.jpg

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,224
5,122
Yeni geldi ,3 mesaj yazdı ve bir çeviri ile sitemize renk kattı.varlığınız gücümüzü arttırdı .Hoş geldiniz.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,192
Kasımpaşa
Dostumun dostu dostum muydu?
Yoksa başka bir şey miydi?
Neyse galiba uykum geldi.
Ama bu durum yine de sevgili kardeşimize hoşgeldin dememe engel olamaz.
Hoşgeldin dostumun dostu.

warhammer

Yeni Üye
13 Kas 2011
12
9
Hosbulduk arkadaslar. Samimiyetiniz ve olusturdugunuz guzel atmosferi cok begendim. Yalniz kafayi yemek uzereyim, ne kadar cok cizgi roman var bu sitede! Hangisini okuyacagimi hangisine bakacagimi sasirdim! Nerden baslasam ne yapsam aptal oluyo insan. Bir bakiyorum Tommiks ler bir bakiyorum Martin Mystere ler, ote yandan Spider Man ve neler neler... Ellerinize saglik !