SARICABEY - Ege İncisi (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,310
147,330
Abdullah TURHAN üstadımızın çizgilerini renklendirmeye başladım. Umarım beğenirsiniz. Sizlerde bakında yanlış olmadan yapmaya çalışayım.

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
820
2,240
örnek
wSTWpse.jpeg

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
205
699
Altta eklediğim promtu yazarsanız, istediğiniz gibi canlı ve daha doğal elde edersiniz. Ben; KAAN, TOLGA, BAHADIR, KARAOĞLAN, Ceylan SÜPERMEN'ler, diğer yerli çizgi romanları gemini'ye renklendiriyorum. Gemini yıldız logosunu koyuyor ama onu da phtoshop ile 15 sn. hallediyorum.
''
Bu vintage çizgi romanı modernize ederek, orijinal resmin dokusundaki pürüzleri ve lekeli kusurları ortadan kaldır ve çok daha temiz, daha keskin bir görünüm için çizgileri geliştir. Beyaz alanları net ve daha canlı ve pürüzsüz yap, görseli tamamen SULU BOYA tarzında renklendirerek, daha göz alıcı olacak şekilde yoğunlaştır. En önemlisi, konuşma balonlarında ve yazı sitilinde kesinlikle hiçbir değişiklik yapma ve tüm orijinal Türkçe metin ve logoları tam olarak istendiği gibi koru ve netleştir''

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,729
7,488
Henüz daha bitmedi herhalde. İndirme linki göremedim..

Bitmediyse, ilk mesajdaki atmosferik renkleri, parlak (açık) renklere göre daha iyi buldum. Öyle devam etmenizi salık veririm.

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
205
699
Henüz daha bitmedi herhalde. İndirme linki göremedim..

Bitmediyse, ilk mesajdaki atmosferik renkleri, parlak (açık) renklere göre daha iyi buldum. Öyle devam etmenizi salık veririm.
Eğer, bu kitabı ilk haliyle (atmosferik renk)'lerde baskıya kalkarsa, kağıdın rengi de (saman kağıttan bahsediyorum) baskı rengine girecektir, o zaman resim daha koyu çıkacaktır baskıda..

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,393
8,069
Eğer, bu kitabı ilk haliyle (atmosferik renk)'lerde baskıya kalkarsa, kağıdın rengi de (saman kağıttan bahsediyorum) baskı rengine girecektir, o zaman resim daha koyu çıkacaktır baskıda..
Baskıya girerken derken ...Bu kitap basılacak mı?Harika bir haber ama Abdullah Turhanın varisleri (varsa eğer)bu işe onay verdiler mi?