Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
My wish is to strip paint White Bison (BEYAZ BIZON), a new technique Coloring. But I do not know if I'll have time for that. It takes more time and effort....
Dear deki, your coloring (and lettering) is incredible, thank you once again.
It would be great to have more samples colored with this new technique. But i know it takes too much time. Anyhow, if you can arrange some time for "Beyaz Bizon", we will be pleased to read one more colored Blek.
Actually, we plan to start a "coloring project" for comics published in Turkey. We may ask your support in near future.
sevgili dostumuz zaman ayarlayabilirse bizim için yeni bir teknikle bir Teksas'ı daha renklendireceğini söylüyor. Çok güzel iş çıkartıyor. Umarım bu zamanı bulur.
Hepiniz takdir edilecek insanlarsınız. Başta sayın deki ve bu harika eserin paylaşımını kolaylaştıran zamangezgini ve bize gerekli bilgileri veren direnc11 arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu karşılıksız özveriyi gördükten sonra zaten ben de az çok bu güzel siteye bir faydam olsun diye Johan ve Pirlouit serisinin renkli balonlamasına başlamıştım. Sizler gibi değerli arkadaşlar sayesinde bu renkli paylaşımların hiç umulmadık mükemmel seviyelere geleceğini umuyorum. Herkese iyi paylaşımlar.
Dear deki, You do not know Turkish. But your work is super. Thank you cordially for all your work and wish them success.
Türkçesi: Sayın deki, Türkçe bilmiyorsunuz. Ama yaptığınız çalışma süper. Tüm çalışmalarınız için candan teşekkür eder, başarılar dilerim.
renklendirmeyi ve balonlamayı yapan arkadaşa benimde teşekkürlerimi iletirseniz sevinirim.gerçekten dadından yenmiyor dedikleri kıvamda bir çalışma olmuş.
Türkçe bilmeyen bir arkadaşın bile Türkçe Çizgi Roman için bu kadar emek harcaması insanı duygulandırıyor. Açıkçası Çizgi Roman sevdasının nasıl bir hastalık olduğunu göstermesi açısından bu çok ilginç bir gösterge. Hem renklendiren ve Türkçe balonlama yapan Deki'ye, hem de çalışmayı bir araya getirip paylaşan Zamangezgini'ne teşekkür ediyorum.